Home Promo Unicredit podrška malim preduzetnicima: Biznis klijentima UniCredit Banke Srbija omogućen Tap on Phone – terminal na mobilnom telefonu

Unicredit podrška malim preduzetnicima: Biznis klijentima UniCredit Banke Srbija omogućen Tap on Phone – terminal na mobilnom telefonu

by bifadmin

UniCredit Banka Srbija, uz podršku kompanije Mastercard, u svoju ponudu biznis klijentima uvrstila je Tap on Phone rešenje (POS terminal na mobilnom telefonu) pod nazivom FlexiPOS. Rešenje je idealno za biznise kojima je potrebno fleksibilno, brzo i mobilno rešenje prihvatanja plaćanja, kao i onima koji ne žele da se prodaja zaustavi na kasi.

Uz FlexiPOS, mali trgovci mogu lakše i bez inicijalnih ulaganja da omoguće prihvat beskontaktnih kartičnih plaćanja i time sebi otvore nove mogućnosti za zaradu, uz istovremeno zadovoljavanje potreba svojih klijenata za savremenim platnim rešenjima na koja su navikli.

FlexiPOS UniCredit Banke je rešenje lako za korišćenje i primenu jer se u svega nekoliko sekundi terminal može instalirati na mobilnom telefonu, a prihvata beskontaktna plaćanja, bilo kada i bilo gde. Ovaj terminal omogućava niže mesečne troškove bez potrebe kupovine ili rente dodatnog POS terminala, dok, ukoliko je potrebno, istovremeno se može koristiti i u kombinaciji sa klasičnim POS-om. Obuka zaposlenih za korišćenje terminala je jednostavna, a korisničko iskustvo plaćanja znatno unapređeno.

Aleksandra Rašić, članica Izvršnog odbora, UniCredit Banke Srbija ovim povodom je istakla: „UniCredit Banka Srbija se trudi da uvek prati trendove tržišta i da klijenta stavlja u centar svog poslovanja. Zbog toga nam je zadovoljstvo što smo u mogućnosti da našim klijentima ponudimo FlexiPOS, jednu od usluga UniCredita koja je potvrda toga da se trudimo da odgovorimo na potrebe klijenata i zahteve koje tržište stavlja pred njih. Klijenti bi trebalo bi imaju u vidu da ovakav POS terminal jeste rešenje budućnosti i to zbog njegovih karateristika koje se tiču funkcionalnosti, lakoće primene i upotrebe. FlexiPOS rešenje treba da razmotre svi oni kojima je neophodna brza i jednostavna naplata, pre svega sledeće delatnosti: kurirske službe, kozmetički i frizerski saloni, restorani, taksi usluge, zanatske delatnosti kao i recimo ketering usluge, sajamske usluge plaćanja, i slično”.

Jelena Ristić, direktorka za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH u kompaniji Mastercard, izjavila je: „Praktičnost i fleksibilnost plaćanja su postale podrazumevane karakteristike savremene trgovine. Korisnici očekuju da mogu da plate bilo kada i bilo gde onom platnom metodom koja im je najpraktičnija u datom trenutku, što sve češće podrazumeva bezgotovinska plaćanja, čak i kod netradicionalnih trgovaca, kao što su kuriri, prodavci na pijacama ili majstori. Verujemo da će FlexiPOS rešenje koje lansira UniCredit Banka vrlo brzo pronaći svoje mesto među trgovcima zahvaljujući pogodnostima i uštedama koje donosi.“

Više o FlexiPOS detaljima instalacije i setovanja, naknada i podrške, kao i najčešća pitanja možete pronaći na sajtu Banke https://www.unicreditbank.rs .

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar