Home Promo Otvaranje najvećeg Super Vero i Jumbo hipermarketa u Novom Sadu

Otvaranje najvećeg Super Vero i Jumbo hipermarketa u Novom Sadu

by bifadmin

Po gradu se već dugo priča o dolasku najvećeg hipermarketa u Srbiji u Novi Sad. Srpska Atina 23. decembra dočekuje Grčku u obliku Super Vero i Jumbo maloprodajnog objekta, koji otvara vrata Vojvođanima u 10:00 časova, na uglu Partizanske i Industrijske ulice.

Pozivamo Vojvođane da se učlane u program lojalnosti Vero klub, kako bi od prvog dana iskoristili benefite članstva. Samo na dan otvaranja, za prvu kupovinu uz karticu programa lojalnosti dobija se na poklon 400 bodova vrednih 500 dinara. Bodovi se mogu zameniti za vaučer pri prvoj narednoj kupovini od 24. decembra do 31.1.2023. Detalje o ovoj akciji, kao i o svim drugim, napravljenim specijalno povodom otvaranja u Novom Sadu, pogledajte u lifletu.

Sve koji su imali prilike da posete Jumbo u Solunu, ali i druge koji su o tome slušali, raduje da će sada imati podjednako opremljen i velik objekat. Trećinu marketa veličine veće od 10.000 kvadrata činiće Super Vero, prvi strani hipermarket koji je otvoren u Srbiji. U Beogradu je već dvadeset godina poznat po isplativoj kupovini, ali i kao lanac hipermarketa sa najširim izborom kvalitetnih proizvoda iz Srbije i Grčke.

U njemu se nalazi riznica autentičnih proizvoda iz Srbije i više od 600 grčkih proizvoda.

Pored domaćih i grčkih proizvoda, u Super Vero marketu mogu se pronaći i ekskluzivni proizvodi kojih nema u drugim marketima. Tu je i ribarnica gde će svakog dana biti u ponudi sveža riba i morski plodovi, od šarana i pastrmke sa Stare planine, do divlje ribe iz slobodnog ulova, poput sabljarke i žutorepe tune, koje stižu iz Indijskog okeana u market za 24h.
Super Vero pekara je čuvena po tome što ne odustaje od starih načina pripreme peciva i gde se “peče kao nekada”. Naime, pekari razvijaju kore, mese i čekaju da naraste testo, pa tek onda peku. Svako jutro i tokom dana u vitrinama je sveže pecivo, uz različite vrste hlebova.

U sklopu hipermarketa postoji Bistro, kafić i restoran gde kupci mogu da se odmore tokom kupovine uz veliki izbor napitaka, kolača i peciva ili sveže pripremljenih gotovih obroka, koje mogu poneti i kući.

Ukratko, Super Vero ima sve za trpezu, a Jumbo za porodicu i dom – od različitih proizvoda za kuću, preko igračaka, opreme za sport, školu, kućne ljubimce, do programa za proslave svih tipova i stilova i poklona za sve uzraste i prilike.
Iako su radovi u jednom delu Partizanske ulice, marketu se lako može pristupiti od raskrsnice Partizanske i Kisačke ili iz Industrijske. Svi posetioci hipermarketa će imati slobodan prilaz ka objektu koji poseduje i veliki parking, te će ceo proces kupovine predstavljati pravo uživanje!

Sasvim je sigurno da Super Vero i Jumbo, pored investicije od 15 miliona evra i više od 100 novih radnih mesta, donose i novu energiju u Novi Sad!

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar