Home Promo Prva Ski business liga održana na Kopaoniku

Prva Ski business liga održana na Kopaoniku

by bifadmin

Proteklog vikenda, čak 70 takmičara, zaposleni iz 18 velikih i malih, srpskih i internacionalnih kompanija, javnih ustanova bili su učesnici prvih trka, prve Ski business lige, održane na Kopaoniku.

Organizator manifestacije koja spaja vrednosti sporta i vrednosti uspešnog poslovanja, koncipirane da kroz amatersko takmičenje u alpskom skijanju, disciplini veleslalom, razvija timski duh, ali i promoviše skijanje, je Nevena Ignjatović, najtrofejnija skijašica Srbije.

Projekat najuspešnije skijašice Srbije

Uspešna reprezentativka, u okviru svoje akademije pokrenula je ove godine prvu Ski business ligu, s željom da učesnici osim adrenalina tokom spuštanja na stazama najvećeg ski centra u ovoj zemlji regiona, dožive nezaboravni team building.

ZaposlenIi i zaljubljenici u sneg i planinu, tokom poslednjeg vikenda u februaru i poslednjeg vikenda u martu, moći se da dožive jedinstveno iskustvo i iskoriste priliku poređenja prolaska kroz cilja na snegu sa svakodnevnim poslovnim izazovima.

Team building na snegu

Kako su istakli organizatori takmičenje je namenjeno isključivo zaposlenima iz kompanija i korporacija širom Srbije. Predstavlja jedinstvenu priliku za zabavu, sport, rekreaciju i druženje zaposlenih kroz koju se gradi timski duh.

U okviru lige su četiri organizovane trke, od kojih je poslednja ujedno finalna, kad će biti proglašeni generalni pobednici: najbolja kompanija i pobednici u muškoj i ženskoj pojedinačnoj kategoriji.

– Tokom karijere naučila sam da zakoračim u nepoznate dimenzije, brzine i situacije da bih bila najbolja. To je, ujedno, moj najveći i najlepši izazov. Dugo sam razmišljala o ovom projektu i neizmerno se radujem prilici što je prva Ski biznis ligu na ovim prostorima počela, kaže Nevena Ignjatović.

Kompanije čiji su zaposleni otvorili sezonu Ski biznis trka ali i doprineli organizaciji Ski business lige su: Comtrade, Direct Media, Kvantum sport, Vitamin well, Adria Media group,Green ski bar Kopaonik, Skijališta Srbije, Salaš, Adventure Serbia, Klaralinee, Chlet Vrhovi Kopaonik, Alma Quattro, Ozzie, Ski rent Kop,Komora javnih izvršitelja, Srbije, Integraltechnic, Kafeterija, Vazduh store.

Kroz Ski biznis ligu, uspešna sportistkinja želi da podstakne rekreativne skijaše na druženje izvan kancelarija i da Ski busines liga postane tradicionalna.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar