Home Promo UniCredit predstavlja unapred odobrene kredite za mala preduzeća u centralnoj i istočnoj Evropi

UniCredit predstavlja unapred odobrene kredite za mala preduzeća u centralnoj i istočnoj Evropi

by bifadmin

UniCredit predstavlja novu ponudu unapred odobrenih kredita za podršku malim preduzećima u sedam država centralne i istočne Evrope: Bugarskoj, Hrvatskoj, Srbiji, Češkoj, Slovačkoj, Rumuniji i Mađarskoj.

Uvođenjem ovih bržih i jednostavnijih rešenja za kreditiranje, klijenti UniCredit banke će imati pristup većim kapacitetima za održavanje ili razvoj svog poslovanja, sa manje papirologije i bez potrebe za dodatnim jemstvima. Iznos i periodi unapred odobrenih kredita biće prilagođeni posebnim lokalnim potrebama u svakoj državi.

Rastko Nicić, član Izvšnog Odbora i direktor Poslovanja sa stanovništvom i malim privrednim društvima u UniCredit Bank Srbija istakao je tim povodom: „Nova ponuda UniCredita jedan od načina na koji se banka trudi da klijentima omogući jednostavnije i brže rešavanje poslovnih izazova.

Posebno bih istakao značaj ovog projekta koji u Srbiji sprovodi već nekoliko godina, a koji je od strane naše Grupe prepoznat kao uspešan i zvanično implementiran. Kontinuirano osluškujemo potrebe klijenata i radimo na unapređenju njihovog korisničkog iskustva, a to podrazumeva i da svi procesi koje prolaze u saradnji sa našom bankom budu brzi i sa što manje papirologije. Kraće procedure, ali i personalizovana ponuda u ovakvom načinu kreditiranja omogućiće našim klijentima da se u potpunosti posvete svom poslovanju“.

„Razumemo jedinstvene izazove sa kojima se vlasnici malih preduzeća suočavaju danas, i posvećeni smo tome da im pružimo podršku koja im je potrebna da uspeju. Uvođenjem unapred odobrenih kredita, našim korisnicima moći ćemo da pružimo brza i jednostavna rešenja za kreditiranje, da bi mogli da se fokusiraju na svoj biznis i svoje klijente, rekao je Pjer Iv Guegan, direktor Poslovanja sa stanovništvom i malim privrednim društvima za centralnu i istočnu Evropu u UniCredit-u.

Ovo novo rešenje za kreditiranje kreirano je da odgovori na uobičajene potrebe vlasnika malih preduzeća i njihove brige u vezi sa upravljanjem finansijama. To je moguće zahvaljujući smanjenju papirologije za unapred odobrene kredite, i ubrzanju procedure odobrenja pomoću napredne automatizacije.

„Ova nova inicijativa koja je usmerena na klijente dokazuje snagu UniCredit-a kao međunarodne grupe,“ rekli su izvršni direktori UniCredit-a za centralnu Evropu i istočnu Evropu Đanfranko Bisanji i Teodora Petkova. „Kombinovanjem naših resursa i stručnosti iz različitih zemalja, uspeli smo da ponudimo sveobuhvatno rešenje koje će odgovoriti na specifične potrebe malih preduzeća u centralnoj i istočnoj Evropi. Ovaj program unapred odobrenih kredita je odličan primer toga kako možemo da stvaramo vrednost za naše korisnike time što koristimo snagu naše međunarodne mreže i jasan okvir rizika.“

UniCredit marljivo radi na pružanju podrške lokalnim zajednicama i posvećen je pomaganju malim preduzećima da otključaju svoj potencijal, rastu i uspeju.

 

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar