Home Promo Klasični desert slavi 129 godina

Klasični desert slavi 129 godina

by bifadmin

Dr.Oetker Original pudinzi su sinonim za iskustvo, kvalitet i uživanje. Pravo na naziv „Original“ Dr.Oetker puding zaslužio je umećem Dr.Augusta Oetkera, apotekara iz Bielefelda, koji je 1894. proizveo prvi gotovi prašak za pripremu pudinga.

Puding je upakovao u brendiranu kesicu, te se s pravom može nazvati „ocem“ modernog pudinga. Ljudi širom sveta konzumiraju Dr.Oetkerov puding koji je nastao u Bielefeldu, a sam grad je dobio simpatičan nadimak „Prestonica pudinga“. Da podsetimo, Dr.Oetker Original pudinzi se na našem tržištu mogu naći u četiri popularna ukusa: vanila, čokolada, bela čokolada i crna čokolada.

Najmlađi član porodice Dr.Oetker pudinga je puding za pripremu u šolji. Idealna je brzinska poslastica, spremna za 2-3 minuta, sadrži inulin, i na raspolaganju su tri ukusa: neizostavne čokolada i vanila, i fini kokos sa komadićima čokolade. Dovoljno je ručno, kašičicom, promešati sadržaj kesice sa 150 ml hladnog mleka i dobija se jedna porcija kremastog pudinga.

Dr.Oetker krem pudinzi takođe ne zahtevaju kuvanje. Pojednostavljenost pripreme ide u korak sa savremenim potrebama usled kojih često pribegavamo brzim rešenjima. Krem puding je spreman za svega tri minuta, a priprema se u hladnom mleku uz mešanje mikserom. Ukusi su klasični – vanila i čokolada. Sa svojom kremastom strukturom i najfinijim ukusom, savršen su izbor za sve one koji i inače puding konzumiraju ohlađen, jer nema čekanja. I ima ga dovoljno da ga podelite sa članovima porodice ili iznenadnim gostima.

Praktičnim rešenjima kompanija Dr.Oetker pokazuje kako tradicija duga 129 godina i moderni način života ne isključuju jedno drugo, potvrđujući to kontinuiranim vrhunskim kvalitetom proizvoda, od kojih je puding jedan od najprepoznatljivijih.

Dr. Oetker pudinzi finog punog ukusa i bogate arome pružiće vam uživanje, bilo da se odlučite da ih pripremate kao samostalnu poslasticu ili koristite za pripremu deserata i kolača!

 

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar