Home Promo Noventiq postao većinski vlasnik kompanije Saga d.o.o. Beograd

Noventiq postao većinski vlasnik kompanije Saga d.o.o. Beograd

by bifadmin

Velika nam je čast da vas obavestimo da počinje nova era u našem poslovnom razvoju. Na obostrano zadovoljstvo je postignut dogovor sa kompanijom Noventiq za sticanje većinskog vlasničkog udela u našoj kompaniji Saga d.o.o. Beograd, pa su svi uslovi akvizicije u potpunosti finalizovani.

Saga je kompanija koja od svog osnivanja 1989. godine nesebično deli i uvećava svoja znanja, konstantno prenoseći iskustva, kako među svojim zaposlenima tako i među partnerima i korisnicima. Sve to je učinilo Sagu liderom u oblasti digitalne transformacije. Kompanija je prepoznata u svetu finansija i bankarstva po sopstvenim naprednim fintech rešenjima i rešenjima baziranim na veštačkoj inteligenciji i modelima mašinskog učenja.

Sa druge strane Noventiq je vodeći globalni provajder rešenja i usluga u digitalnoj transformaciji i sajber bezbednosti. Multi-cloud rešenja kompanije Noventiq omogućavaju, olakšavaju i ubrzavaju digitalnu transformaciju za kompanije širom sveta.

Više o kompaniji Noventiq možete da pročitate na njihovom sajtu noventiq.com

Sada kada je posao zvanično zaključen, obim podrške koju Saga, kao i sve njene ćerke firme, mogu da ponude svojim klijentima proširiće se zahvaljujući globalnoj poziciji Noventiq-a. Naša kompanija će steći veću međunarodnu izloženost, kao i pristup proširenom portfoliju Noventiq-a.

Pozivamo vas da pročitate priču o akviziciji ovde: LINK

Zahvaljujemo se Noventiq-ovom timu na toploj dobrodošlici!

 

 

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar