Home Promo Veritas priznat treći put za redom kao Gartner Peer Insights izbor klijenata za softverska rešenja za bekap i oporavak podataka preduzeća

Veritas priznat treći put za redom kao Gartner Peer Insights izbor klijenata za softverska rešenja za bekap i oporavak podataka preduzeća

by bifadmin

Veritas Technologies, lider u multi-cloud upravljanju podacima, danas je saopštio da je prepoznat kao Izbor klijenata u izveštaju Gartner Peer Insights ‘Voice of the Customer’ u segmentu softverskih rešenja za bekap i oporavak podataka preduzeća.

Veritas je pokazao svoju kontinuiranu inovaciju u domenu rezervnih kopija podataka preduzeća i oporavku podataka, nedavnim pokretanjem Veritas Alta, svoje sigurne platforme za upravljanje podacima u oblaku, koja pomaže korisnicima da osiguraju da njihovi vredni podaci budu zaštićeni, oporavljeni i usaglašeni u svim oblacima. To uključuje i Veritas Alta View, konzolu za upravljanje zasnovanu na oblaku koja korisnicima pruža jedinstvenu vidljivost i kontrolu nad zaštitom celokupnih podataka, bilo da se nalaze na serverima u prostorijama kompanije ili izvan njih. Analitičari Gartnera postavili su Veritas kao lidera u Gartner Magičnom kvadrantu® softverskih rešenja za rezervne kopije podataka preduzeća i rešenja za oporavak podataka, po 17. put, jula prošle godine.

Lorens Vong, viši potpredsednik, proizvoda i strategija, glavni za strategiju u Veritasu, rekao je: “Kako pretnje rensomvreom nastavljaju da eskaliraju širom preduzeća, moramo da osnažimo naše kupce da preuzmu kontrolu nad svojim podacima i obezbede ih u okruženjima unutar i van prostorija preduzeća, i u bilo kom oblaku. Mislimo da ovo što smo prepoznati kao izbor klijenata u sklopu istraživanja Gartner Peer Insights, po treći put za redom, pokazuje naše kontinuirano vođstvo na tržištu. Mnoge naše recenzije govore o prednostima jedinstvenog rešenja koje može da zaštiti podatke preduzeća kako u prostorijama, tako i van njih. Lansiranjem naše Veritas Alta bezbedne platforme za upravljanje podacima u oblaku, ove godine, dramatično ćemo poboljšati mogućnost da naši korisnici ujedine, nadgledaju i obezbede celokupno svoje „imanje“ podataka.”

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar