Home Promo Balkan Business Forum 06. aprila u Beogradu

Balkan Business Forum 06. aprila u Beogradu

by bifadmin

Balkan Business Forum je regionalno značajna poslovna konferencija koja godinama unazad okuplja, podržava i neguje zajednicu lidera. Ovogodišnji forum biće održan 06. aprila 2023. godine u MTS Dvorani u Beogradu.

Balkan Business Forum je međunarodni događaj prepoznatljiv po aktuelnim i inovativnim temama kroz koje nas vode svetski poznati predavači. Ovaj događaj posvećen je poslovnom i ličnom razvoju lidera i rukovodioca na svim pozicijama. Proteklih godina posećivan je od strane eksperata, CEO, lidera, direktora i top menadžmenta iz najuglednijih kompanija u regionu.

Ove godine, kada se svet menja brže nego ikada, Forum će pružiti svež pogled na poslovanje i liderstvo. Ovogodišnja tema jeste – FUTURE PROOF LEADERSHIP – a nju će predstavljati svetski poznati stručnjaci CatalinaSchveninger, dr Klaus Peter Niedl, ElvinTurner i Lorenzo Cappannari, koji će kroz predavanja gostima pretočiti svoje višegodišnje iskustvo i znanje.
Catalina Schveninger, je kao direktorka za Employer Branding, britanskog telekomunikacionog giganta VODAFONE, osvojila mnoge Employer Branding nagrade za VODAFONE. Lista je posebno impresivna tako da je očigledno da su pravili prave prave poteze na pravim mestima.

Sa velikim interesovanjem za tehnologiju, Catalina pokreće i sprovodi integraciju veštačke inteligencije (AI) i automatizacije kroz HR funkciju u okviru VODAFONE. AI se koristi za poboljšanje procesa ljudskih resursa i iskustva zaposlenih.

Njen rad na eliminisanju pristrasnosti, uvođenju prethodnog skrininga zasnovanog na veštačkoj inteligenciji (AI) i pokretanju prvog svetskog programa resursa i razvoja za žene koje se vraćaju u radno okruženje više puta je predstavljen u Financial Times i Times.

Na BBForumu 2023, Catalina će predstaviti korisne i inspirativne inovacije i alate za Employer Branding koje je implementirala u VODAFONE.

Dr Klaus Peter Niedl je Globalni direktor ljudskih resursa kompanije NOVOMATIC AG sa više od 28 godina iskustva u strateškim i operativnim ljudskim resursima i upravljanju promenama; odgovoran za preko 24.000 zaposlenih širom sveta.
Kao menadžer transformacije i univerzitetski predavač, fokusira se na transformaciju menadžerskih veština, nove načine rada i promenu profesije. Ova inspirativna studija slučaja pokazuje kako se organizacija sa preko 24.000 zaposlenih u preko 50 zemalja u svetu može lako prilagoditi iznenadnim kontekstualnim promenama. Klausov sjajan masterclass “HR kao fasilitator DIGITALNE transformacije” će vas sigurno inspirisati za vašu transformaciju.

Elvin Turner je nagrađivani stručnjak za inovacije i profesor inovacija, preduzetništva i marketinga za MBA i programe edukacija u oblasti razvoja lidera i preduzetništva na nekoliko Univerziteta.

Autor globalnog bestselera o inovacijama, knjige “Be Less Zombie” koja je uključena u neke MBA i univerzitetske programe za preduzetništvo u svetu i postala #1 na AMAZON listi bestelera u čak 7 kategorija.

Nosilac je nagrade za najbolji “Innovation Leadership Development Program” za Sony Music u 2016 godini.
Ove godine na BBForumu 2023 na radionici “POSLOVNE VEŠTINE ZA BUDUĆNOST – maksimalne performanse za poslovne menadžere”, Elvin će podeliti svoje široko znanje i iskustvo kako bi nam pomogao u stvaranju angažovanijih timova i uspešnijih organizacija u primeni inovacija.

Lorenzo Cappannari je CEO i Co-Founder u kompaniji AnotheReality, koja se bavi inovacijama u virtuelnom svetu i pomaže svojim klijentima u virtuelnoj transformaciji, pripremajući ih za predstojeću METAVERSE PARADIGMU. AnotheRealityje kompanija koja je PRVA u svetu razvila aplikaciju AR/VR stvarnosti za bankarsku industriju, a takođe je kreirala i svoju simulacijsku platformu za obuku i trening: VIRTUADEMY.
Lorenzo Cappannari je profesor na SDA Bocconi u Italiji gde u okviru DEVO Lab održava predavanja na temu vrednosti tehnologija Metaversa: šta su one, kako rade, odakle dolaze i kako se mogu sprovesti i integrisati u biznisima.
U ekskluzivnom predavanju “VIRTUELNA transformacija – uticaj METAVERSE na društvo i biznis” saznaćete kako će nova tehnološka revolucija uticati na stvaranje budućnosti i istražiti neograničene mogućnosti koje Metaverzum nudi. Gradi se NOVI svet u kome je sve moguće.

BUDUĆNOST dolazi, i uzbudljivija je i strašnija nego ikada.

Gosti Balkan Business Foruma će moći da dobiju odgovore na svoje goruće probleme i nedoumice direktno od vodećih stručnjaka sa kojima će razmenjivati poslovno iskustvo. Poslovnim liderima je Balkan Business Forum već nekoliko godina ključno mesto za uspešno prognoziranje narednih trendova i preokreta u poslovanju.
Detalji o BBForumu 2023, učesnicima, VIP sesijama, prijavi za učešće su dostupni na sajtu Foruma www.bbforum.rs.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar