Home Promo Nagrada za Doncafé Moment: Po mišljenju potrošača, ovo je „Izabran proizvod godine“

Nagrada za Doncafé Moment: Po mišljenju potrošača, ovo je „Izabran proizvod godine“

by bifadmin

Potrošači su glasali i odlučili – kafa Doncafé Moment, kompanije Strauss Adriatic, ovogodišnji je dobitnik značajne nagrade “Izabran proizvod godine”, u segmentu tradicionalne kafe.

Nagrada se dodeljuje na osnovu opširnog, profesionalnog i nezavisnog istraživanja agencije Nielsen IQ, sprovedenog među srpskim potrošačima, koji kupuju proizvode iz određene kategorije i među njima biraju najbolje.
Svi izabrani proizvodi dobijaju pečat “Izabran proizvod godine”, koji potvrđuje njihovu snažnu poziciju u segmentu u kom su nagrađeni.

Doncafé Moment kafa je tako ove godine osvojila naklonost potrošača, zbog čega je menadžment kompanije Strauss Adriatic izuzetno ponosan.

“Veoma smo ponosni što smo ovogodišnji dobitnici priznanja koje pokazuje u kojoj meri smo usmereni na beskompromisni kvalitet naših proizvoda, a sama nagrada ima posebnu važnost jer dolazi od potrošača i predstavlja za nas veliki podstrek, da poverenje koje su nam ukazali opravdavamo i u budućnosti”, izjavila je Katarina Šibalić, direktorka marketinga kompanije Strauss Adriatic.

Svečana dodela nagrada održana je u hotelu Crown Plaza.

Nagrade za „Izabran proizvod godine“ temelje se na strogoj metodologiji, koja se dosledno primenjuje u više od 40 zemalja sveta, čime se osigurava kredibilitet rezultata.

Ispitanici glasaju za pobednike u više kategorija, u oblasti prehrambenih proizvoda, proizvoda za čišćenje i proizvoda za ličnu negu.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar