Home Promo DDOR na 90. međunarodnom poljoprivrednom sajmu: Inovacijama do bolje zaštite u poljoprivredi u budućnosti

DDOR na 90. međunarodnom poljoprivrednom sajmu: Inovacijama do bolje zaštite u poljoprivredi u budućnosti

by bifadmin

Kao kompanija koja se snažno zalaže za zaštitu životne sredine, korišćenje savremenih tehnologija u agraru, koja je posvećena prevenciji gubitaka i borbi protiv klimatskih promena, DDOR osiguranje, jedna od vodećih osiguravajućih kuća na srpskom tržištu, predstaviće svoju ponudu na 90. međunarodnom poljoprivrednom sajmu, koji se održava od 20. do 26. maja u Novom Sadu.

Budući da je Italija partner ovogodišnjeg Sajma, prirodno je da DDOR, kao deo snažne italijanske Unipol grupe – vodećeg evropskog igrača na finansijskom tržištu, predstavi svoju sveobuhvatnu ponudu namenjenu svim članovima agro lanca, ali isto tako i posetiocima svesnim potrebe o zaštiti svoje imovine, zdravlja i života.

Predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja, Frančesko Maši ističe veliko zadovoljstvo jer će posle jedne decenije, DDOR biti ponovo deo najznačajniije smotre agrara u centralnoj i jugoističnoj Evropi, između ostalog i kao značajan činilac italijanske poslovne zajednice u Srbiji.

„Inovativni pristupi i razvijanje savremenih tehnologija, kao i njihova primena i stalna edukacija javnosti izuzetno su važni za dalji razvoj agrara, a naročito osiguranja kao zaštite od sve većih rizika uslovljenih klimatskim promenama. Iz tih razloga, kao i zbog činjenice da je Italija zemlja partner, jasno je da prirodno pripadamo ovoj, u regionu značajnoj, manifestaciji. Kao osiguravači, uvek smo štitili naše klijente od rizika stoga je vrlo važno pratiti trendove, dati priliku i verovati u upotrebu tehnologija koje omogućavaju brže, lakše i transparentnije pružanje usluga osiguranja. Uvereni smo da osiguranje u poljoprivredi igra ključnu ulogu u održivosti lokalnih malih i srednjih gazdinstava, pružajući zaštitu od ekstremnih vremenskih uslova koji mogu uticati na porodična poljoprivredna preduzeća. Na tom tragu, moramo razvijati nove i sofisticiranije modele predviđanja koji mogu definisati nove scenarije verovatnoće, omogućavajući nam da predvidimo određene rizike i trendove“ , rekao je Maši i dodao: „Upravo zbog toga što verujemo u upotrebu sofisticiranih IT rešenja, pozvali smo kolege iz naše Grupe, iz kompanije Leithà, koji već godinama uspešno razvijaju rešenja za pravovremeno predviđanje rizika kako bi se preventivnim merama smanjila šteta u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji. Njihova rešenja, videćemo na našoj konferenciji, a verujem, prilagođena našem tržištu, u najskorije vreme u ponudi DDOR-a.“

Posetioce štanda DDOR-a, koji će biti smešten u Hali 1 Novosadskog sajma, očekuju brojne pogodnosti kao što su popusti na Agro kasko osiguranje za nove klijente i njihova vozila koja prvi put ulaze u osiguranje, popust za pomoć na putu u okviru kasko osiguranja, osiguranje od nezgode za vozača i putnike kao i poklon vaučeri za ugovaranje nove polise osiguranja u DDOR-u.

Podsetimo, DDOR osiguranje je, u partnerstvu sa BioSens institutom, razvilo posebnu mobilnu aplikaciju – DDOR TERRA, koja omogućava poljoprivrednicima da odmah prijave štetu sa svojih njiva ili iz voćnjaka nakon nepoželjnog događaja. Ova inicijativa ističe društvenu odgovornost DDOR-a kao vodećeg osiguravajućeg društva u podršci svim članovima agro-lanca. Uz to, u poslednjih 10 godina, DDOR je isplatio štete u ukupnom iznosu od 5 milijardi dinara, što dodatno potvrđuje predanost i angažman u poljoprivrednom sektoru.

Pored široke ponude DDOR osiguranja, poljoprivrednici i posetioci Sajma će imati priliku i da se kroz konferenciju na temu „Primena novih tehnologija u službi zaštite poljoprivredne proizvodnje i imovine klijenata“ upoznaju sa novim trendovima kada je reč o zaštiti njihove proizvodnje, imovine i gazdinstva. Stručnjaci iz DDOR osiguranja zaduženi za poljoprivrednu proizvodnju, predstavnici Italijanske agencije za spoljnu trgovinu, kao i predstavnici italijanske kompanije Leithà, članice Unipol grupe, koja se bavi razvojem rešenja, aplikacija i softverskih komponenata, predstaviće značajna rešenja u oblasti agrara kao i nove sisteme odbrane od štetnih događaja od kojih strepe poljoprivredni proizvođači.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar