Home Promo UniCredit Bank Srbija na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu „Da sve što zasadimo sigurno poraste“

UniCredit Bank Srbija na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu „Da sve što zasadimo sigurno poraste“

by bifadmin

Pod sloganom „Da sve što zasadimo sigurno poraste“ UniCredit Bank Srbija će učestvovati na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, ove godine jubilarnom 90. Zemlja partner Sajma ove godine je Italija, a UniCredit Bank Srbija, koja je deo velike italijanske Grupe, predstaviće svoju ponudu kredita, kako za nabavku poljoprivredne mehanizacije i opreme, tako i za druge potrebe poljoprivrednika.

UniCredit Bank Srbija jedna je od vodećih italijanskih kompanija koja posluje na tržištu Srbije, a u okviru Poljoprivrednog sajma pružiće svojim klijentima mogućnost da sagledaju i iskoriste posebnu ponudu u okviru agrarnog sektora.

Na ovogodišnjem jubilarnom Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, UniCredit Banka će predstaviti kredite namenjene za kupovinu poljoprivredne mehanizacije, za nabavku repromaterijala i stoke za tov, kao i kredite za kupovinu poljoprivrednog zemljišta. U zavisnosti od namene kredita, rok otplate može biti maksimum 12 godina. Otplata kredita može biti u mesečnim, tromesečnim i šestomesečnim anuitetima. Za kredite sa rokom dospeća do 12 meseci, moguća je otplata u jednoj rati na kraju perioda otplate.

Rastko Nicić, član Izvršnog odbora i direktor za poslovanje sa stanovništvom i malim privrednim društvima u UniCredit Bank Srbija, ovim povodom je istakao: “Nastavljamo sa snažnom, tradicionalnom podrškom sektoru agrara, ne samo kroz kreditne proizvode, već i kroz savete o vođenju finansija, kontinuirano dobrom ponudom i uslugom za sve naše klijente. Ove godine je velika čast što je zemlja partner Sajma upravo Italija, s obzirom na to da je UniCredit Bank Srbija deo velike italijanske Grupe i jedna od sistemski najvažnijih banka na našem tržištu. Stoga, pozivam sve posetioce Sajma, da dođu do štanda UniCredit Banke gde će im savetnici za agrobiznis biti na raspolaganju za sva pitanja o dostupnim proizvodima i uslovima svih naših usluga“.

U svojoj ponudi, UniCredit Bank Srbija, i ove godine ima subvencionisane kredite, u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede. Ovi podsticaji namenjeni su registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima, kako bi im omogućili olakšan pristup korišćenju kredita. U skladu sa Pravilnikom, krediti su dinarski sa fiksnom kamatnom stopom i namenjeni su za:

• Razvoj ratarstva, voćarstva i vinogradarstva, povrtarstva i cvećarstva, koji obuhvata nabavku semena, sadnog materijala, sredstava za zaštitu biljaka i đubriva
• Nabavku hrane za životinje
• Investiciona ulaganja u novu poljoprivrednu mehanizaciju i opremu
• Razvoj stočarstva koji obuhvata nabavku životinja
• Razvoj stočarstva koji obuhvata nabavku kvalitetnih priplodnih junica i krava starosti do pet godina

Korisnici poljoprivrednih kredita mogu biti svi klijenti koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava u skladu sa važećim Pravilnikom i ukoliko se bave poljoprivredom minimalno 12 meseci.

Sve informacije o redovnim i specijalnim ponudama poljoprivrednih kredita, zainteresovani klijenti moći će da dobiju na štandu UniCredit Banke na Novosadskom sajmu.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar