Home Promo ASEE i Payten okupili najveće finansijske stručnjake Egipta na konferenciji Digital Touchpoint u Kairu

ASEE i Payten okupili najveće finansijske stručnjake Egipta na konferenciji Digital Touchpoint u Kairu

by bifadmin

Kompanije ASEE i Payten, tehnološki lideri u oblastima industrije plaćanja i digitalizacije finansijskog sektora, uspešno su organizovale konferenciju „Digital Touchpoint Egypt“ u Kairu, kojoj je prisustvovalo više od 160 učesnika iz 38 najvećih egipatskih banaka.

„Digital Touchpoint Egypt“ održan je pod pokroviteljstvom Udruženja banaka Egipta kao doprinos digitalizaciji finansijskog sektora ove zemlje.
Prezentacijama najsavremenijih tehnoloških rešenja i prenošenjem najboljih iskustava iz prakse, stručnjaci kompanija ASEE i Payten pružili su podršku egipatskom bankarskom sektoru da ostvari napredak u oblasti digitalne transformacije poslovanja. Na konferenciji je obuhvaćen širok raspon tema – od inovacija u digitalnom i mobilnom bankarstvu do razvoja ekosistema plaćanja.

Valentina Đorđević, Insights Delivery Manager i Miloš Vojvodić, CRM Consultant kompanije Things Solver, održali su edukativnu prezentaciju o upotrebi veštačke inteligencije u bankarskoj industriji. U svom izlaganju fokusirali su se na osnovne zahteve poslovanja i izazove implementacije, a sa prisutnima su podelili svoja iskustva stečena tokom višegodišnje primene AI u bankarskom sektoru.

Aleksandar Milutinović, International Team Lead u ASEE, održao je prezentaciju na skupu u kojoj je izneo primere najuspešnijih implementacija sistema Digital Origination – end-to-end omni-channel prodajnog rešenja za bankarske proizvode.

Milutinović je tokom prezentacije istakao ključne primene ovog sistema, koji omogućava potpunu fleksibilnost i skalabilnost u prodaji bankarskih proizvoda. Ove primene uključuju online otvaranje tekućeg računa, online prodaju kredita, kao i podršku za finansiranje potrošača na e-commerce sajtovima i prodajnim mestima.

Njegovo izlaganje dalo je učesnicima skupa jasan uvid u mogućnosti digitalizacije poslovnih procesa na izazovnom egipatskom tržištu. Pored toga, Milutinović je pružio vredne savete o strategijama za planiranje digitalizacije prodaje, koracima koje treba preduzeti pri implementaciji i tehnologijama koje treba uzeti u obzir.

Nakon tri uspešne konferencije u Zagrebu, ovo je prva Digital Touchpoint konferencija održana van granica Evrope u cilju podsticanja inovacija i tehnološkog napretka u svim zemljama u kojima ASEE i Payten posluju.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar