Home Promo CBRE savetovao CA Immo pri prodaji poslovnog kompleksa „Belgrade Office Park“

CBRE savetovao CA Immo pri prodaji poslovnog kompleksa „Belgrade Office Park“

by bifadmin

CBRE South Eastern Europe (SEE), najveća regionalna konsultantska kompanija u oblasti nekretnina, uspešno je savetovala kompaniju CA Immo pri prodaji poslovnog kompleksa “Belgrade Office Park”.

CBRE je bio ekskluzivni savetnik u procesu prodaje poslovnog kompleksa u glavnom gradu Srbije, koji se sastoji iz dve zgrade i približno 27.200 kvadratnih metara ukupne površine za izdavanje. Stopa raspoloživog prostora za izdavanje u okviru ovog poslovnog objekta od 30. aprila 2023. godine iznosi svega 3%.

Uroš Grujić, rukovodilac odeljenja za kapitalne investicije za region Jugoistočne Evrope u kompaniji CBRE, ovom prilikom istakao je:

„Želeli bismo da čestitamo celom CA Immo timu koji je ovom prilikom predvodio Kristof Buhgraber, viši menadžer investicija, na uspešnom zatvaranju ove transakcije. Ovo je instrumentalna transakcija za beogradsko tržište uzimajući u obzir svetske izazove u vezi sa kamatnim stopama i tržištima kapitala uopšte. Takva transakcija dokazuje da je interesovanje za Jugoistočnu Evropu i dalje aktivno uz konkurentne nivoe prinosa.“

Grujić je naglasio da će do kraja godine biti obavljene još dve transakcije ove vrste, čime će beogradsko tržište biti jedno od najaktivnijih u Evropi.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar