Home Promo Jedinstvena prilika za zaposlenje kroz plaćenu praksu u IT kompanijama ASEE i Payten!

Jedinstvena prilika za zaposlenje kroz plaćenu praksu u IT kompanijama ASEE i Payten!

by bifadmin

Ukoliko si student završne godine, ne propusti šansu da stekneš dragoceno iskustvo u internacionalnoj IT grupaciji kroz program letnje prakse i da se uz podršku vrhunskih mentora upoznaš sa svetom savremenog poslovanja i tehnoloških inovacija!

U kompaniji ASEE ističu da su u proteklih 11 godina kroz program prakse u Srbiji zaposlili oko 150 mladih stručnjaka, kao i da će najboljim diplomcima i ove godine biti ponuđen posao.
„Sa velikim entuzijazmom konstantno pružamo podršku mladima, motivišemo ih da ostvare svoj potencijal i pronađu posao iz snova. Naša vrata otvorena su za akademce koji bi želeli dobiju praktična znanja iz oblasti IT-ja, ali i iz ljudskih resursa, marketinga, finansija i kontrole kvaliteta. Osim ocena na studijama, stečenog znanja i radne etike, poslodavcima je danas takođe važno i iskustvo u radu, zbog čega će ovaj program biti izuzetno koristan ne samo onima kojima ćemo ponuditi posao u našim kompanijama ASEE i Payten, već i svima koji u njemu budu učestvovali,” ističe Darija Stokić, direktorka ljudskih resursa.

ASEE Internship Programme održaće se od 3. do 29. jula u trajanju od četiri sata dnevno. Prvih 10 dana rezervisano je za rad sa mentorima, a tokom preostalih 15 dana planiran je rad na mini projektu tokom kog će učesnici imati priliku da predstave svoje ideje i primene stečeno znanje.
Za praksu u kompanijama ASEE i Payten se mogu prijaviti studenti završnih godina osnovnih studija putem kontakt forme na LinkedIn-u.

Prijave su otvorene do 20. juna 2023. godine, a broj mesta je ograničen!

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar