Home Promo Slatka proslava u čast sladoleda

Slatka proslava u čast sladoleda

by bifadmin

Srećan Međunarodni dan sladoleda! Želimo da vam cela ova nedelja bude ispunjena bogatim ukusima i kremastim užitkom Frikomovih sladoleda, koji su tu da praznik u čast ledene poslastice učine još slađim.

Međunarodni dan sladoleda se zvanično proslavlja od 1984. godine, kada je američki predsednik Ronald Regan odredio treću nedelju jula za proslavu Međunarodnog dana sladoleda.

Istorija sladoleda je veoma bogata, seže daleko unazad, a najstariji zapisi o sladoledu potiču iz Kine pre nekoliko hiljada godina. Tokom vekova, sladoled se širio širom sveta i postao simbol leta i slatkog uživanja, bez obzira na geografsku lokaciju.

Bilo da se odlučite za legendarni Kapri, bogati ukus Kinga ili zavodljivi ukus vanile u kornetu, neodoljivi čokoladni Macho sladoled na štapiću ili za Quattro porodično pakovanje, svaki zalogaj je prava poslastica za vaše nepce.

Frikom sladoledi su najbolji saveznik u borbi protiv vrućine! Osvežite se, rashladite se i prepustite se čarima sladoleda koji su napravljeni da vas razmaze i učine svaki trenutak posebnim i probude radost.

Kompanija Frikom je osnovana 1976. godine i važi za tržišnog lidera u proizvodnji i distribuciji sladoleda i smrznute hrane. Svoju vodeću poziciju održava kontinuiranim inoviranjem asortimana. Od septembra 2021. godine, je u vlasništvu kompanije Nomad Foods, koja posluje na 22 ključna tržišta. Vlasnici su vodećih brendova poput: Birds Eye, Findus i iglo.

 

 

 

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar