Home Promo Nakon nedavno otvorene prve lokacije u Novom Sadu, IWG nastavlja širenje u drugom najvećem gradu u Srbiji

Nakon nedavno otvorene prve lokacije u Novom Sadu, IWG nastavlja širenje u drugom najvećem gradu u Srbiji

by bifadmin

IWG kompanija je sa zadovoljstvom objavila da je potražnja za prostorom u novootvorenom centru u Novom Sadu izuzetno velika i da je ovakav model rada već prihvaćen dugoročno od strane firmi različitih veličina.

Velika zainteresovanost za ovom lokacijom odražava brzo rastuću potrebu za inovativnim hibridnim radnim rešenjima na globalnom nivou. Ovo dostignuće rezultat je uspešnog modela partnerstva kompanije IWG i uspeha u saradnji sa cenjenim partnerom, kompanijom Inobačka d.o.o.

Prošlogodišnje pokretanje partnerstva sa Inobačka d.o.o. – jednom od najvećih građevinskih kompanija u Srbiji je omogućilo otvaranje prve IWG lokacije na važnom tržištu, a rezultat je pravovremenih delovanja i adekvatne strategije na kojoj se i zasniva ova saradnja.

Ono što priču o uspehu u Novom Sadu čini još izuzetnijom je demonstracija snage partnerstva, prilagodljivosti i kolaboracije.

Novosadski poslovni centar ima poseban značaj za IWG kompaniju, jer je u pitanju njen prvi centar u gradu poznatom po najvećem broju IT stručnjaka po glavi stanovnika u zemlji. Prepoznavši tržište koje se širi, ovaj strateški potez takođe je u skladu sa kontinuiranim nastojanjem kompanije IWG za pružanjem najsavremenijih rešenja za profesionalce iz različitih industrija.

S obzirom na veliku potražnju za poslovnim prostorom ovog tipa u jednom od najrazvijenih gradova Srbije, IWG sa velikim zadovoljstvom predstavlja i svoju drugu lokaciju u Novom Sadu, u jednom od najsavremenijih novih objekata, čije je otvaranje planirano za početak 2024. Novi novosadski poslovni centar rađen u partnerstvu sa kompanijom AEST predstaviće ovom tržištu brend HQ koji će na raspolaganju imati privatne kancelarije, sale za sastanke, kao i coworking prostor.

Mark Dikson, generalni direktor i osnivač kompanije IWG izjavio je: „Potražnja za fleksibilnim radnim rešenjima nikada nije bila očiglednija, jer kompanije širom sveta traže načine da se prilagode poslovnom okruženju koje se stalno menja i odgovore na potrebe svojih timova. Veoma smo zadovoljni što smo svedoci odličnog odziva na ponudu našeg Regus centra u Novom Sadu i radujemo se novim partnerstvima na IWG platformi.“

 

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar