Home Promo Otvoren poziv startapima koji žele da skaliraju svoj proizvod uz A1

Otvoren poziv startapima koji žele da skaliraju svoj proizvod uz A1

by bifadmin

A1 Srbija predstavio je A1 Program partnerstva u cilju podizanja digitalnog iskustva korisnika na još viši nivo uz pomoć rešenja startapa i mladih tehnoloških firmi u fazi rasta. Pored opšteg poziva koji će stalno biti aktivan, kreiran je poseban tematski poziv namenjen svim firmama koje su usmerene ka tehnološkim inovacijama u oblasti B2B/B2B2C rešenja i koji pruža mogućnost plasiranja digitalnih proizvoda na tržište.

Odabrane kompanije imaće mogućnost da brže dođu do većeg broja korisnika, mentorstvo A1 eksperata različitih profila, korišćenje A1 infrastrukture i pristup poslovnim partnerima i drugim tržištima A1 Grupe.

„U dobu digitalne transformacije želimo da osnažimo iskustvo i ispunimo potrebe poslovnih korisnika kroz napredna rešenja i usluge koje će im doneti vrednost i omogućiti da zajednički brže rastemo kroz inovacije“, rekao je Đorđe Vuksanović, Senior direktor za transformacije u A1 i dodao „Upravo zato, naš program podrške usmeren je na saradnju sa mladim kompanijama koje imaju potencijal da pruže inovativna, tehološka rešenja proizvoda i usluga na tržištu. Na ovaj način oni će pomoći i našim korisnicima da se uspešno prilagode digitalnom dobu i unaprede efikasnost svog poslovanja.“

A1 Srbija traga za potencijalnim partnerstvima u različitim oblastima tehnoloških inovacija, kao što su: sajber bezbednost, finansijska tehnologija, ESG, poslovna analitika, marketing i prodaja proizvoda na tržištu.

„Partnerstvo jeste reč koja možda i najbolje oslikava budućnost poslovanja, budućnost funkcionisanja i način na koji će kompanije moći da obezbede konkurentnost, nove poslovne modele i više vrednosti za svoje korisnike. Kroz ovaj program partnerstva, kompanija A1 Srbija, na do sada najkonkretniji način na našem tržištu otvara vrata za saradnju sa startap zajednicom“, rekao je Kosta Andrić, izvršni direktor ICT hub-a, uz čiju podršku je Program razvijan. Program je podržala i Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD).

Rok za prijavu je otvoren do 20. oktobra, kada počinje proces selekcije i evaluacije. Dodatne informacije o A1 Programu partnerstva možete pronaći na A1partnering.rs.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar