Home Promo Još jedna u nizu promena: Mobi banka uvela Apple Pay

Još jedna u nizu promena: Mobi banka uvela Apple Pay

by bifadmin

Svim korisnicima Mastercard kartice Mobi Banke dostupna je usluga Apple Pay, ukoliko koriste iPhone, iPad ili iWatch uređaje. Svi korisnici mogu brzo i komforno zameniti novčanik telefonom i sva mobilna, bezgotovinska plaćanja obavljati tako jednostavno.

,,Transformacija Mobi Banke je počela. Ovo je još jedna u nizu promena koje će doprineti ostvarenju našeg dugoročnog cilja, da postanemo najbolja banka za stanovništvo. Korisnicima se zahvaljujemo na strpljenju, znamo da je ovo dugoočekivana usluga, ali za kvalitetne stvari je potrebno vreme, a mi sve korake pravimo u skladu sa preporukama regulatora i promišljeno uvodimo nove funkcionalnosti.“, izjavio je Aleksandar Bogdanović, predsednik Izvršnog odbora Mobi Banke.

Aktivacija ove usluge se odvija potpuno besplatno u samo par koraka: potrebno je da uđete u Apple Wallet aplikaciju instaliranu na Vašem uređaju i dodate Mastercard debitnu ili kreditnu karticu Mobi Banke ukucavanjem potrebnih podataka ili fotografisanjem kartice. Nakon aktivacije jednostavno možete povezati i pametni sat ili drugi Apple uređaj i njima vršiti plaćanja. Da bi plaćanje bilo izvršeno dovoljno je prisloniti uređaj na POS terminal. Ova usluga je dostupna na svim prodajnim mestima u Srbiji koja podržavaju beskontaktno plaćanje.

Sigurnost korisnika je na prvom mestu i zato se identifikacija vrši putem nekoliko opcija: Face ID, Touch ID prilikom plaćanja, kao i jednokratnim dinamičkim bezbednosnim kodom prilikom dodavanja kartice u novčanik.
Ukoliko Vam je potrebna pomoć prilikom aktiviranja usluge Apple Pay, možete pozvati Kontakt centar Mobi Banke na 063/9005 ili iskoristiti opciju za čet sa operaterom u okviru naše web aplikacije.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar