Home Promo Yettel mreža – zelena, sigurna i sa najboljom pokrivenošću mobilnim internetom

Yettel mreža – zelena, sigurna i sa najboljom pokrivenošću mobilnim internetom

by bifadmin

Godinu dana od kad je 100% zelena, Yettel mreža je sinonim za brzu, sigurnu i kvalitetnu mrežu koja korisnicima nudi jedinstvena rešenja u onlajn i oflajn svetu. Petu godinu zaredom, Yettel nosi priznanje za najbolji kvalitet mreže „Best in test“, koji dodeljuje internacionalna tehnološka kompanija UMLAUT.

Poslednje merenje UMLAUT-a pokazalo je da Yettel mreža ima najviši ukupni rezultat i pravo javnog korišćenja Umlaut potvrde „Najbolja mreža na testu“. Umlaut u svojoj metodologiji merenja ֦crowdsourcing֞ metodologiju, koja pokazuje realno korisničko iskustvo: u ovom, poslednjem merenju, tokom šest meseci, Umlaut je prikupio 73,8 miliona uzoraka od 31 hiljade korisnika i obuhvatio 97 odsto populacije.

Umlaut istraživanje pokazalo je da Yettel ima i najbolju pokrivenost internetom u celoj zemlji. To je posebno važno u situacijama u kojima životi zavise od toga da li postoji dobar mobilni signal, kao što su situacije sa kojima se svakodnevno suočava Gorska služba spasavanja u svom radu. Zato GSS i Yettel zajedno rade na tome da građanima predoče koliko je važno da budemo sigurni i u digitalnom i u stvarnom svetu i kako mobilna pokrivenost može u tome da pomogne.

Kada se govori o sigurnosti u digitalnom svetu, tu je Safe net, rešenje za bezbedno korišćenje interneta. Dok korisnici surfuju internetom u Yettel mreži, Safe Net identifikuje i blokira zlonamerne veb lokacije i štiti korisnike od internet prevara koje služe za krađu ličnih ili finansijskih podataka. Takođe, daje opciju kontrole pristupa sadržajima u određenim kategorijama, kao što su društvene mreže, neprikladni sadržaji, igre i rizični sajtovi. Do sada je ovu uslugu aktiviralo gotovo 200 hiljada korisnika, što govori da su prepoznali važnost ovakvih rešenja.

Od početka 2022. Yettel je i prva 100% zelena mreža, jer električna energija koju koristi ova mobilna mreža u potpunosti potiče iz obnovljivih izvora, 100%ЗелЕПС.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar