Home EY Preduzetnik godine Kompanija EY dvanaesti put otvara konkurs za Program EY Preduzetnik godine u Srbiji

Kompanija EY dvanaesti put otvara konkurs za Program EY Preduzetnik godine u Srbiji

by bifadmin
Revizorsko – konsultantska kompanija EY tradicionalno dodeljuje prestižno priznanje EY Preduzetnik godineTM najuspešnijem preduzetniku na teritoriji naše zemlje. Program u Srbiji postoji od 2012. godine, a do sada je u njemu učestvovalo gotovo 300 kandidata koji zapošljavaju više od 27.000 ljudi. 
„Činjenica da iz godine u godinu okupljamo sve veći broj novih kandidata i tako iznova dokazujemo da u Srbiji ipak postoji veliki broj neverovatno uspešnih i inovativnih kompanija, nešto je na šta smo svi mi u kompaniji EY neizmerno ponosni. Kako brojke govore same za sebe, veliki podstrek za nas je to što smo do sada imali tu privilegiju da izbliza vidimo poslovanje preko 250 kompanija, ispred kojih stoji gotovo 300 kandidata koji su nas u proteklih jedanaest godina upoznali sa njihovim putem ka uspehu, poslovnim ostvarenjima, kao i doprinosima u preduzetništvu, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu. Od svog osnivanja Program EY Preduzetnik godine daje precizniji uvid u celokupno preduzetničko poslovanje i uz njih iznova se divimo njihovim idejama, agilnim rešenjima i istrajnosti koja ih je i dovela do neverovatnih uspeha. Čitav EY tim sa nestrpljenjem iščekuje da upozna nove kandidate, nove biznis ideje i nove preduzetničke priče koje ćemo vam uskoro i predstaviti.“ rekao je Ivan Rakić, Rukovodeći Partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.
Svečano proglašenje nacionalnog pobednika biće održano u februaru mesecu, a naš predstavnik će konkurisati za priznanje EY Svetski Preduzetnik godine™ i prisustvovati svečanoj ceremoniji u Monte Karlu u junu 2024. godine. Ovaj program jedinstven je i po svojoj globalnoj svečanosti na kojoj, za titulu najuspešnijeg svetskog preduzetnika, konkurišu nacionalni pobednici. Među njima se već više od deceniju nalaze i domaći preduzetnici.
O pobedniku programa EY Preduzetnik 2023. godine odlučivaće nezavisni žiri u kojem nema predstavnika kompanije EY, a sastavljen je od samih preduzetnika prethodnih nosilaca ovog priznanja. Njihova odluka zasnivaće se globalnom kriterijumu koji se temelji na ključnim faktorima uspeha kao što su preduzetnički duh, finansijski pokazatelji, strategijsko usmerenje, prisustvo na regionalnom ili međunarodnom tržištu, inovativnost i lični integritet. Učešće u programu EY Preduzetnik godine ne podrazumeva bilo kakve troškove ili obaveze kandidata/kandidatkinja, dok je program potpuno transparentan.
Učešćem u programu EY Preduzetnik godine najbolji preduzetnici u Srbiji imaju priliku da povećaju mrežu poznanstava i izgrade veze kako sa lokalnim tako i sa globalnim liderima u preduzetništvu. Na sajtu kompanije EY www.ey.com/sr_rs/eoy/serbian nalaze se sve informacije o prijavi i učešću u programu EY Preduzetnik godine. Pored toga prijave su moguće i na online formularu eoy.ey.com/.
Uspešni preduzetnici širom sveta ne posmatraju učešće u programu EY Preduzetnik godine kao mogućnost za kratkoročnu dobit u odnosima sa javnošću, već kao dugoročnu priliku da steknu nove kontakte i generišu nove prihode iz postojećih poznanstava. Konkurs je otvoren do 17. novembra.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar