Home Promo Popust na osiguranje uz penzionersku karticu

Popust na osiguranje uz penzionersku karticu

by bifadmin

Wiener Städtische osiguranje i Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje potpisali su sporazum o saradnji koji se odnosi na davanje pogodnosti prilikom pružanja usluga osiguranja korisnicima Penzionerske kartice.

Prema sporazumu o saradnji, Wiener Städtische osiguranje će svim korisnicima Penzionerske kartice, počev od danas (6. novembra) odobravati popust u iznosu od 15% na osiguranje kuće i stana i 10% na putno zdravstveno osiguranje. Penzioneri će popuste moći da iskoriste u 43 poslovnice Wiener Städtische osiguranja širom Srbije.

Penzionerska kartica omogućava kupovinu sa navedenim popustima, kako novih polisa osiguranja, tako i obnovu postojećih polisa. Takođe, korisnik Penzionerske kartice u svojstvu ugovarača osiguranja moći će da po povlašćenim uslovima kupi navedene polise osiguranja i za članove svog domaćinstva. Za dobijanje popusta potrebno je da prilože ovu karticu i ličnu kartu.

Uključivanje naše kompanije u projekat Penzionerske kartice nove generacije Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje je nastavak sprovođenja niza aktivnosti sa ciljem podrške zajednici u okviru našeg društveno odgovornog poslovanja.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar