Home Promo Solidarnost za bolje društvo

Solidarnost za bolje društvo

by bifadmin

Početak tradicionalnog novogodišnjeg slavlja i manifestacije „Zimzolend“ na Trgu slobode u Novom Sadu, na kojem će i ove godine učestvovati DDOR, povod je i za najavu posebne akcije kojom će praznična toplina stići i u domove onih kojima je to potrebno. Smanjivanjem količine novogodišnjih korporativnih poklona, kompanija DDOR je opredelila sredstva kako bi obogatila novogodišnje trpeze korisnicima Narodnih kuhinja u gotovo 30 gradova Srbije.

Predstojeći praznični period svakako je okrenut ka ljubavi, slozi i novim željama. Upravo u duhu ovih vrednosti, i sa željom da svi osete solidarnost, kompanija DDOR ove godine doniraće sredstva za obroke korisnicima Narodne kuhinje kako bi im novogodišnji obrok bio praznični.

U saradnji sa Crvenim krstom Vojvodine, Beograda i Niša, DDOR osiguranje obogatiće novogodišnji obrok za više od 11 hiljada korisnika u gotovo 30 gradova Srbije.
Kroz ovaj gest, DDOR ima želju da omogući da što više ljudi doživi prazničnu radost i toplinu jer samo zajednički možemo praznike učiniti lepšim.

Kako svi zaslužuju topao obrok u toku praznika, a naročito oni koji se suočavaju sa posebnim izazovima, ovakav način podrške predstavlja posvećenost kompanije DDOR stvaranju inkluzivnog i brižnog društva. Mala dela ljubaznosti mogu imati značajan uticaj te je svakako cilj ove inicijative osvetliti domove i zagrejati srca onih kojima treba podrška zajednice.
Novi Sad, po ugledu na svetske metropole, i ove godine će na svom gradskom Trgu – Trgu slobode ugostiti hiljade posetilaca koji žele da osete novogodišnju čaroliju. Novosadski „Zimzolend“, nastao po ugledu na najlepše božićne pijace u Evropi, otpočeće u subotu, 25. novembra i trajaće do 26. decembra.

Na ovaj način, kompanija DDOR podržava stvaranje nezaboravnih trenutaka gde svako može da uživa u magiji zajedništva tokom prazničnog perioda u godini.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar