Home Promo UniCredit Bank Srbija svečano proglasila pobednike nagradnog takmičenja „Nagrađujemo kada uspešno sarađujemo“

UniCredit Bank Srbija svečano proglasila pobednike nagradnog takmičenja „Nagrađujemo kada uspešno sarađujemo“

by bifadmin

Kao banka koja je više od 20 godina pouzdan partner privredi i stanovništvu na domaćem tržištu, UniCredit Bank Srbija proglasila je pobednike nagradnog takmičenja „Nagrađujemo kada uspešno sarađujemo“ namenjenog malim preduzećima i preduzetnicima.

Na svečanoj ceremoniji održanoj 5. decembra u Beogradu, Banka je proglasila tri pobednika i dodelila vredne nagrade. Za prvu nagradu preduzeću „MS TOP TRADE DOO“ dodeljeno je novo komercijalno vozilo, drugu nagradu preduzeću „MATIĆ PROMET BEČEJ SVETLANA MATIĆ PR“ laptop poslovnih performansi i treću nagradu preduzeću „DEZEN PLUS DRAGAN ISAILOVIĆ PR“ tri kotizacije za pohađanje kursa ili treninga koji se održava u Srbiji, a koji se odnosi na teme razvoja poslovanja u segmentu preduzetništva.

Nikola Vuletić, predsednik Izvršnog odbora UniCredit Bank Srbija ovim povodom istakao je: „UniCredit Banka svakom aktivnošću svoje klijente stavlja u centar poslovanja. Nastojimo da budemo ne samo stabilan i siguran oslonac, već i pouzdan partner koji vrednuje saradnju. Verujem da smo ovim Nagradnim takmičenjem to i dokazali. Nastavićemo da pratimo tržišne trendove i da svojim klijentima pružamo najkvalitetnije proizvode i usluge.“

Rastko Nicić, član Izvršnog odbora i direktor poslovanja sa stanovništvom i malim privrednim društvima u UniCredit Bank Srbija, izjavio je: “Kroz ovo Nagradno takmičenje cilj nam je bio da malim preduzećima i preduzetnicima pokažemo da zaista cenimo i vrednujemo lojalnost i saradnju, i da ih na ovaj način dodatno osnažimo. Trudimo se da klijentima omogućimo personalizovan pristup i da razumemo njihove individualne potrebe kako bismo ih podržali da izaberu najbolji put za sebe u svakoj fazi poslovanja. Nagrade su usmerene prema potrebama klijenata i nadamo se da će im olakšati barem deo poslovanja, kao i da će na taj način osetiti podršku sa naše strane.”

Pravo na učešće u Nagradnom takmičenju imali su svi postojeći i novi biznis klijenti banke, a koji su korisnici ili su tokom trajanja perioda nagradnog takmičenja postali korisnici nekog od sledećih paketa platnih računa banke: -BizStandard, BizGold, BizPrestige, ProStandard, ProGold, ProPrestige.

Kriterijumi za učešće, bodovanje klijenata i ostvarivanje nagrada su detaljno opisani u Pravilniku koji se nalazi na linku: (https://www.unicreditbank.rs/content/dam/cee2020-pws-rs/photo/SME_landing_kampanja/Pravilnik%20Nagradno%20takmi%C4%8Denje%20Kampanja%20lojalnosti.pdf).

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar