Home Promo MAXI Online – najbolji online supermarket u Srbiji

MAXI Online – najbolji online supermarket u Srbiji

by bifadmin

MAXI Online prodavnica nosilac je ovogodišnjeg specijalnog priznanja „Najbolji online supermarket u Srbiji“ u okviru 27. izbora PC Press-a za Top50 najboljih online stvari. Priznanje dodeljeno internet prodavnici trgovinskog lanca Delez, reflektuje njegovu stratešku posvećenost stalnim inovacijama, visokom kvalitetu pruženih usluga i proizvoda kao i očuvanju liderske pozicije u digitalnoj maloprodaji.

Težeći da u potpunosti odgovori na sve potrebe modernih kupaca, MAXI Online prodavnica neprestano ulaže u unapređenje ponude i usluge, obezbeđujući kvalitetnu, brzu i jednostavnu kupovinu iz udobnosti doma. Kontinuirani napori u pružanju vrhunskog iskustva savremene kupovine, usmereni kako na individualne potrošače (B2C) tako i na poslovne subjekte (B2B) prepoznaju i kupci koji se sve češće opredeljuju da nabavku obavljaju preko ove online prodavnice, koja iz godine u godinu beleži kontinuiran rast.

Sa približno milionom mesečnih poseta i više od 20.000 realizovanih porudžbina, uz stalnu dostupnost kupcima tokom cele nedelje, MAXI Online ne samo da potvrđuje svoju izrazitu ulogu na tržištu već postavlja i nove standarde u digitalnoj maloprodaji.

Tako je tokom prethodne godine otvoreno MAXI Online specijalizovano skladište za e-distribuciju hrane, prvo ovakve vrste u Srbiji. Smešteno na Bežanijskoj kosi u Beogradu, ovaj napredni distributivni centar omogućio je bržu i efikasniju dostavu namirnica korisnicima. Sa širokim asortimanom od 8.000 proizvoda i udvostručenim brojem ispunjenih narudžbina tokom 2023. u odnosu na prethodnu godinu, MAXI Online nastavlja da potvrđuje svoju poziciju na tržištu maloprodaje, opravdavajući priznanje Najboljeg online supermarketa u zemlji.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar