Home Promo Pokrenite novu avanturu uz specijalnu UniCredit Leasing sajamsku ponudu

Pokrenite novu avanturu uz specijalnu UniCredit Leasing sajamsku ponudu

by bifadmin

U susret Sajmu automobila, koji će biti održan od 21. do 27. marta u Beogradu, UniCredit Leasing spremio je specijalnu ponudu finansiranja vozila kako bi pružio podsticaj partnerima, distributerima vozila, kao i obezbedio snižene kamatne stope za sve klijente.

Sa iskusnim UniCredit Leasing timom i brzim procesom odobravanja, građani mogu biti sigurni da će brzo i lako voziti kući svoj novi četvorotočkaš. Bez obzira da li razmatrali kupovinu praktičnog porodičnog automobila, elegantnog sedana ili možda SUV vozila, UniCredit Leasing klijentima nudi specijalni plan finansiranja uz snižene kamatne stope.

Ivan Jauković, predsednik Izvršnog odbora UniCredit Leasing rekao je ovim povodom: “U vremenu opšteg trenda rasta troškova, maksimalno smo se potrudili da damo doprinos i pomognemo kupcima, odnosno našim klijentima, da dođu do svojih željenih vozila. Naš tim uvek im je na raspolaganju, a pozivam sve da posete naš stand tokom trajanja sajma gde će moći da dobiju odgovore na sva pitanja”.

UniCredit Leasing tradicionalno obezbeđuje specijalne uslove finansiranja sa kamatom od 0% u saradnji sa dugogodišnjim partnerom Volvo (link: UniCredit Leasing Volvo saradnja (unicreditbank.rs) ), dok su za predstojeći Sajam obezbeđeni i posebni uslovi finansiranja za vozila iz programa Citroen (link: Specijalne ponude (unicreditbank.rs)) .
Tokom trajanja sajma, posetite UniCredit Leasing štand i iskoristite ovu priliku da uštedite novac i ostvarite svoje planove o kupovini vozila, na najefikasniji način.

 

 

 

 

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar