Home Promo Dobro došli u Vekdonalds (WcDonald’s): McDonald’s oživljava omiljeni fiktivni restoran ljubitelja anima

Dobro došli u Vekdonalds (WcDonald’s): McDonald’s oživljava omiljeni fiktivni restoran ljubitelja anima

Epsko putovanje u Vekdonalds (WcDonald's) uz ukusni čili sos, pakovanje inspirisano mangom, originalne kratke epizode i još mnogo toga

by bifadmin

Za ljubitelje anima, Vekdonalds (WcDonald’s) restorani, inspirisani McDonald’som, već godinama su deo nezaboravnih anime filmova i serija. Sada, u saradnji sa nekim od najvećih imena u svetu anima, Vekdonalds (WcDonald’s) će preći iz fikcije u stvarnost. Rastemo na viziji i mašti naših fanova, oslobađajući Vekdonalds (WcDonald’s) univerzum u naše restorane i šire, uz poseban sos, pakovanje inspirisano mangom, kratke filmske epizode i još mnogo toga, na više od 30 tržišta širom sveta, počevši od 26. februara. U Srbiji će ova aktivacija trajati od 08.aprila do 05.maja 2024.

„Anime je ogroman deo današnje kulture i drago nam je što naši fanovi godinama pokreću ovu temu“, rekao je Tarik Hasan, direktor marketinga i korisničkog iskustva u McDonald’s SAD. „Vekdonalds (WcDonald’s) univerzum je odraz onoga što su fanovi stvorili. Odaje počast njihovoj viziji i slavi njihovu kreativnost, dok je prvi put autentično oživljen u našim restoranima.“

Vekdonalds sos

Obožavaoci mogu da animiraju svoje nepce našim ukusnim Vekdonalds (WcDonald’s) čili sosom, dostupnim ograničeno vreme. Jedinstvena kombinacija đumbira, belog luka i soje sa blagom toplotom pahuljica čilija daje energičan nalet ukusa pri svakom zalogaju. Preslikavajući smeli, dinamični duh omiljenih anima heroja sos se savršeno slaže sa devet komada WcNuggets (omiljenih Chicken McNuggetsa) ili uz bilo koju drugu stavku sa menija.

Manga pakovanje i još mnogo toga od Ekija Brajta

Udružili smo se sa legendarnim japanskim umetnikom/ilustratorom mange Acky Brightom da dizajniramo Vekdonalds (WcDonald’s) pakovanja koje će vas sa svakim obrokom povesti dalje u svet Vekdonaldsa (WcDonald’sa). Tokom ograničenog vremenskog perioda fanovi će WcNuggets obrok od 9 komada dobijati u pakovanju inspirisanom mangom sa likovima Vekdonalds (WcDonald’s) ekipe, koje je skicirao sam Eki.

„Saradnja sa McDonald’som kako bih doprineo da Vekdonalds (WcDonald’s) postane stvarnost za fanove mange koji istinski vole brend bila je sjajna“, rekao je Eki Brajt. „Od detalja o različitim likovima ekipe do samog zapleta mange, drago mi je što sam mogao da koristim svoje umetničko delo da oživim dinamičan, živahan Vekdonalds (WcDonald’s) svet za ljude širom planete.”

Prva zvanična Vekdonalds (WcDonald’s) anima

McDonald’s se udružio sa legendarnom animacijskom kućom studio Pierrot kako bi stvorio prvu zvaničnu Vekdonalds (WcDonald’s) animu. Četiri kratke epizode odvešće obožavaoce u svet Vekdonalds (WcDonald’s) ukusa, gde se svake nedelje razvija priča o Vekdonalds (WcDonald’s) sosu i WcNuggetsima.

Svakog ponedeljka, u svim restoranima u Srbiji od 08 do 29.aprila, novi kratki film zajedno sa novom mangom pojaviće se na www.wcdonalds.mcdonalds.rs

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar