Home Promo ALTA banka zlatni sponzor prve regionalne ACI FMA ADRIA konferencije

ALTA banka zlatni sponzor prve regionalne ACI FMA ADRIA konferencije

by bifadmin

ALTA banka bila je zlatni sponzor prve regionalna ACI FMA ADRIA konferencija o finansijskim tržištima održane od 24. do 26. maja u živopisnom okruženju Bleda. Ova manifestacija okupila je na jednom mestu veliki broj učesnika iz 14 zemalja, sa jedinstvenom prilikom povezivanja i razmene ideje iz različitih oblasti finansijskih usluga.

U organizaciji srpskog, slovenačkog i hrvatskog ogranka ACI Financial Markets Association (ACI FMA), ovaj događaj okupio je na jednom mestu finansijske stručnjake u bankarstvu, centralnom bankarstvu, penzionim i investicionim fondovima, osiguranju i drugim oblastima finansija.

Iz ALTA banke ističu da je bilo zadovoljstvo biti deo ACI FMA ADRIA konferencije koja predstavlja jedinstvenu priliku da se na jednom mestu čuju iskustva zemalja Evrope i regiona, te da ovakve konferencije podstiču umrežavanje, učenje i oblikovanje budućnosti ove industrije.

ACI je vodeće svetsko neprofitno, nepolitičko udruženje stručnjaka za finansijsko tržište, sa ponosnom istorijom doprinosa obrazovanju tržišnih aktera o načelima etičkog ponašanja i unapređenju najbolje tržišne prakse. Srpski ogranak ovog udruženja osnovan je davne 1975. godine. Prisutno u više od 60 zemalja i sa više od 6.500 aktivnih članova, ACI FMA jedno je od najstarijih i najvećih finansijskih udruženja na svetu, koje svojim članovima otvara brojne mogućnosti širom sveta.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar