Home Promo Hotel MOXY Belgrade

Hotel MOXY Belgrade

by bifadmin

Moxy Belgrade nalazi se u srcu grada i nudi jedinstveno iskustvo po razumnim cenama. Кombinujući kreativan enterijer i zabavnu atmosferu, Moxy inspiriše na pokret i stvaranje novih uspomena. Moxy crew je tu da ti pomogne da iskoristiš svaki trenutak svog boravka.

Rad i zabava u savršenom balansu

Moxy Belgrade nudi 230 m² konferencijskog prostora, uključujući dve sale od po 67 m², idealne za sastanke, radionice i događaje. Profesionalno i prijateljsko osoblje uvek je spremno za nove ideje i pruža podršku kako bi svaki događaj protekao glatko i uspešno.

Inspirativan ambijent

Enterijer hotela Moxy Belgrade je fuzija kreativnih elemenata, dizajniran da motiviše i inspiriše. Zajednički prostori vibriraju od pozitivne energije, stvarajući savršeno okruženje za opuštanje i druženje sa kolegama i prijateljima.
Sve što ti treba

– Gastro bar Park: epicentar dobre hrane i pića, savršen za opuštanje nakon dugog dana.
– Ultra-brzi Wi-Fi: ostani povezan i produktivan gde god da se nalaziš u hotelu.
– 24/7 Hrana i piće: naše Grab & Go zalihe omogućavaju ti da uživaš u omiljenim zalogajima u bilo koje doba dana ili noći.
– Podzemna garaža: siguran i praktičan parking za sve naše goste.
– Fitnes centar: dostupan 24/7, sa modernom opremom za vežbanje i boks vrećama

Udoban smeštaj

Moxy sobe su dizajnirane sa stilom, udobnošću i funkcionalnošću na umu. Uživaćete u raskošno udobnim krevetima i modernim tuš kabinama koje pružaju maksimalnu privatnost.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar