/ Biznis & Finansije / U Novom Sadu otvorena prva agencija za ekskluzivno zastupanje kompanije UNIQA osiguranje
BiF Analize Čitajte B&F online

U Novom Sadu otvorena prva agencija za ekskluzivno zastupanje kompanije UNIQA osiguranje

This post has already been read 902 times!

Prva agencija za ekskluzivno zastupanje jedne osiguravajuće kuće u Srbiji, otvorena je u Novom Sadu, pod franšizom kompanije UNIQA osiguranje.Sve ekskluzivne agencije, od kojih je prva „Agencija G“ iz Novog Sada, vršiće ekskluzivnu prodaju svih proizvoda kompanije UNIQA osiguranje i poslovaće kao posebno pravno lice.

UNIQA je, ponudivši ekskluzivnost poslovanja sa jednom od najvećih osiguravajućih kuća u Evropi, svojim najuspešnijim agentima omogućila da svoje poslovanje obavljaju samostalno, uz podršku i korišćenje prepoznatljivog imena UNIQA.

Svečanom otvaranju, pored Save Mihajlovića, vlasnika „Agencije G“, prisustvovali su i predsednik izvršnog odbora kompanije UNIQA osiguranje u Srbiji – Franz Weiler, kao i član borda UNIQA International za region jugoistočne Evrope – Zoran Višnjić.

„Podržali smo gospodina Mihajlovića koji je, kao pravi preduzetnik, prepoznao izuzetnu poslovnu priliku da svoje desetogodišnje iskustvo u osiguranju na najbolji način realizuje kroz agenciju koja će od sada poslovati pod okriljem kompanije, kod koje je osigurao više od 3.000 klijenata. Ideja nam je da na ovaj način motivišemo agente prodaje i podstaknemo preduzetničke veštine kod naših zaposlenih, čime ćemo ujedno obezbediti i veću pokrivenost tržišta osiguranja“, rekao je na otvaranju Predsednik izvršnog odbora kompanije UNIQA osiguranje, Franz Weiler.

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close