Home VestiEkonomija Nova usluga brzog transfera novca u Direktnoj Banci

Nova usluga brzog transfera novca u Direktnoj Banci

by bifadmin

Platna institucija TransferNova d.o.o. u saradnji sa Direktnom Bankom a.d. Kragujevac počela je da pruža uslugu brzog transfera novca – Ria Money Transfer. Ova usluga je dostupna u svim ekspoziturama Direktne Banke širom Srbije. Pored prodajne mreže Direktne Banke, Ria Money Transfer usluga brzog transfera novca na raspolaganju je građanima i u okviru mreže poslovnica Piraeus banke, a koja će se do kraja oktobra 2018. godine u celosti spojiti sa Direktnom Bankom.

Novac koji je putem Ria Money Transfer usluge poslat u Srbiju se isplaćuje u evrima i na raspolaganju je korisnicima u roku od 15 minuta od momenta slanja, bez dodatnih troškova za primaoca.

Ovu uslugu brzog slanja novca karakterišu transparentnost, kao i niži troškovi za korisnike koji šalju novac iz inostranstva. Pored toga, poslovna strategija kompanije pružaoca usluge se zasniva na brzoj, sigurnoj i povoljnoj usluzi prijema novca.

Ria Money Transfer (Continental Exchange Solutions inc.) već dugi niz godina sa velikim uspehom pruža brz, siguran i povoljan način za prijem i slanje novca korisnicima širom sveta. Danas je treća po veličini kompanija za transfer novca u svetu, sa milionima isplaćenih transakcija mesečno i preko 250 miliona zadovoljnih korisnika. Ria mreža obuhvata preko 322.000 uplatno-isplatnih lokacija u 150 zemalja. Proglašena je 2015. godine za najbolju kompaniju za transfer novca od strane Internacionalne Asocijacije kompanija za transfer novca.

Samo u 2017. godini Direktna Banka ostvarila je dobit od 1,9 milijardi dinara, a dobit nakon drugog kvartala ove godine u iznosu od 218 miliona dinara svedoči o nastavku pozitivnog trenda poslovanja banke i u tekućoj godini.

Pročitajte i ovo...