/ Ekonomija / Novi Sad raspisao neobavezujući poziv za privatnog partnera za Spens
BiF Analize Čitajte B&F online

Novi Sad raspisao neobavezujući poziv za privatnog partnera za Spens

This post has already been read 560 times!

Grad Novi Sad objavio je neobavezujući javni poziv za prikupljanje pisama o zainteresovanosti za upravljanje i unapređenje poslovanja JP Sportski i poslovni centar Vojvodina, sa investicinim ulaganjem u popularni Spens.

Investiciona ulaganja u Spens, precizira se u oglasu, podrazumevaju sve radove potrebne za njegovu efikasniju iskorišćenost, bolju energetsku efikasnost, stabilniju i bolju infrastrukturu, koja podrazumeva sve građevinske i druge radove sa ugradnjom instalacija, postrojenja i opreme, kao i investiciona ulaganja u dodatni prostor koji će činiti zasebnu ili objedinjenu funkcionalnu ili tehničku celinu. Svi ovi radovi mogu se obaviti na površini postojećeg objekta, dok bi novi sadržaj bio na uglu Sutjeske i Bulevara Cara Lazara.

Pod upravljanjem i unapređenjem poslovanja Spensa, dodaje se dalje, podrazumeva se upravljanje poslovanjem preduzeća od strane profesionalnog menadžmenta sa iskustvom u upravljanju objektima slične veličine ili namene u regionu ili svetu.

Pismo o zainteresovanosti, uz podatak o partneru i reference, trebalo bi da sadrži i okvirni poslovni plan za period od najmanje 15 godina, idejno rešenje za investicioni program, planiranu strukturu finansiranja i sredstva obezbeđenja.

Rok za dostavljanje ponuda je 20. decembar u 12 časova, a analizu prispelih ponuda će obaviti komisija.

 

Izvor: eKapija

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close