Home VestiBiznis & Finansije Prikupljanje novca za ekspediciju na Antartik

Prikupljanje novca za ekspediciju na Antartik

by bifadmin

Milena Vujičić, diplomac Fakulteta organizacionih nauka je postala član ekspedicije na Antartik koja je planirana u periodu od 16. do 30. novembra tekuće godine, u organizciji NGO-a ‘2041’ koji vodi G-din Robert Sven, čovek koji je prvi prešao peške Severni i Južni pol.

Cilj ekspedicije je da se kroz 15-dnevni boravak u ekstremnim prirodnim uslovima i kroz seriju predavanja i radionica od strane svetskih eksperata u oblasti zaštite životne sredine i klimatskih promena, učesnicima ekspedicije prenesu relevatne informacije, znanje i iskustvo kako bi oni po povratku u svoje zemlje kroz predavanja i iniciranje novih ideja i projekata, preneli stečeno znanje, i time pozitivno uticali na podizanje svesti stanovništva o svakodnevnoj ulozi čoveka u zaštiti životne sredine.

antartikUkupni troškovi ekspedicije su 30,000 dolara. Deo troškova ekspedicije u iznosu od 15,000 dolara Milena je pokrila na osnovu stipendije koju joj je dodelila nemačka kompanija RWE (www.rwe.com), partner organizacije ‘2041’.

Za učešće na ekspediciji potrebno je obezbediti dodatnih 15,000 dolara do 21. oktobra, što obuhvata pokrivanje drugog dela troškova ekspedicije i transporta od Beograda do mesta Ushuaia u Argentini, gde se celokupna ekspedicija okuplja.

Svi ljudi koji bi svojim ucečešćem i skromnim doprinosom želeli da postanu deo ovog projekta su dobrodošli.

Deutsche Bank – donacije u evrima
Broj racuna: 0513325
BLZ broj: 38070024

Milenu Vujičić zainteresovani mogu kontaktirati ovde.

Pročitajte i ovo...