Home VestiBiznis & Finansije Beogradska trka Deda Mrazova

Beogradska trka Deda Mrazova

by bifadmin

Amerikanci svoje Deda Mrazove žele da šalju na dijetu jer onako punački ne daju deci dobar primer, a mi smo odlučili da naše pošaljemo na trčanje (Nema ‘leba bez motike). Tako će u nedelju, 27. decembra, biti održana druga po redu Beogradska trka Deda Mrazeva.

Prevoz kroz centar grada neće saobraćati od 10 do 15 sati, jer su start i cilj kod Terazijske česme, gde je i sabiralište za sve učesnike. Početak trke je u 13 sati, a sat vremena pre toga biće održana „Mini trka Deda Mrazića“ za uzrast do sedam godina. Učesnici će dobiti besplatne kostime Deda Mrazova.

Pod sloganom „Budimo jedni drugima Deda Mrazevi“, u projekat je uključena i humanitarna akcija za „Svratište za decu ulice“. Ukoliko žele, učesnici trke mogu da kupe kostim Deda Mraza, a dobijena sredstva biće iskorišćena za kupovinu novogodišnjih paketića za decu iz „Svratišta“.

Za Mini trku Deda Mrazića treba imati u vidu da se u predstartnu zonu dolazi od 10.50 do 11.45 h, dok odrasli mogu da se evidentiraju od 11.15 do 12.30 časova.

Pročitajte i ovo...