Home VestiBiznis & Finansije Saradnja Eko pumpi i UNICEF-a

Saradnja Eko pumpi i UNICEF-a

by bifadmin

Kompanija EKO pridružila se UNICEF-u u kampanji prodaje UNICEF čestitki i poklona. Na 40 EKO pumpi, sada se mogu kupiti UNICEF proizvodi od čijih prihoda se finansiraju programi za decu u Srbiji. Takodje, na EKO pumpama za natočenih 25 litara goriva i dalje svi dobijaju poklon po želji! EKO je investirao u štampanje UNICEF-ove publikacije “Pametna knjiga za mame i tate”- čak 50,000 potrošača na EKO pumpama u toku decembra će uz 25 litara goriva dobiti ovaj koristan priručnik. Na ovaj način, kompanija EKO će dati značajan doprinos promovisanju ranog razvoja dece.

Rezultati UNICEF-ovog istraživanja o postojećim navikama i praksi u nezi i ishrani male dece u Srbiji pokazuju da, iako su deca u centru pažnje svojih porodica i mnogo se posvećuje njihovom fizičkom razvoju, još uvek mnogi roditelji imaju nedovoljno znanja o značaju prve tri godine u životu deteta za njegov fizički i emocionalni razvoj.

Da bi se roditeljima pomoglo da unaprede svoja znanja i poboljšaju praksu u nezi svoje dece nastao je priručnik „Pametna knjiga za mame i tate“ koji pruža praktične savete i odgovore na neka najvažnija pitanja i dilemama sa kojima se roditelji suočavaju tokom prve tri godine života svoga deteta.

Pročitajte i ovo...