Home VestiBiznis & Finansije Infostudov pravnik besplatno odgovara na pitanja iz oblasti radnog prava

Infostudov pravnik besplatno odgovara na pitanja iz oblasti radnog prava

by bifadmin

Sme li poslodavac da rešenje o otkazu objavi na oglasnoj tabli? Koja institucija rešava sporna pitanja iz oblasti uplate doprinosa za zaposlene? Da li je osoba sa invaliditetom dužna da to napiše u svom CV-u? Da li postoji nadoknada za nezaposlene trudnice na birou za nezaposlene? Ko vrši procenu radne sposobnosti? Zanima vas kako da se kao pripravnik zaposlite van mesta stanovanja? Odgovore na ova, i mnoga druga pitanja, možete besplatno dobiti od Infostudovog pravnika.

Pravnici iz Infostuda su do sada odgovorili na preko 4700 pitanja iz oblasti radno-pravnih odnosa, što potvrđuje visok stepen poverenja u kvalitet dobijenih odgovora.

Najviše nedoumica u ovoj jedinstvenoj rubrici u našoj zemlji, ticala su se Ugovora o radu koji je tema koja kod skoro svakog desetog posetioca izaziva najveće interesovanje još od postavljanja rubrike. Posle ovih, pravnik je najviše odgovarao na pitanja vezana za trudnoću, porodiljsko odsustvo, odsustvo radi nege deteta – što je samim tim druga najpopularnija tema za koju su posetioci postavljali pitanja. Obračun i isplata zarade i drugih primanja, najverovatnije zbog posledica ekonomske krize i nemogućnosti nekih preduzeća da redovno isplaćuju zarade zaposlenih takođe spada u najinteresantnije teme za posetioce sajta www.poslovi.infostud.com. Stranicu u jednom mesecu prosečno poseti oko 4.000 ljudi, a najmanje pitanja od početka godine pravniku je postavljeno iz oblasti Zaštita na radu.

Ukoliko ste među navedenim pitanjima prepoznali svoje pravne probleme vezane za oblast radnog prava i zapošljavanja, posetite sajt poslovi.infostud.com i pronađite odgovore na stranici http://poslovi.infostud.com/info/saveti/pravnik-odgovara/. Ukoliko imate neki drugi specifičan problem, a odgovor na vaše pitanje ne postoji u bazi odgovora, uvek se možete, na istom mestu i potpuno besplatno, obratiti Infostudovom pravniku za pomoć i savet u konkretnom slučaju.

Pročitajte i ovo...