Home VestiBiznis & Finansije Pregledi u Bel Medic-u putem Eurobank EFG

Pregledi u Bel Medic-u putem Eurobank EFG

by bifadmin

Eurobank EFG i opšta bolnica Bel Medic predstavili juče Medifree®, prvi program zdravstvene zaštite koji omogućava klijentima Banke koji poseduju Euro PLATA PREMIJA tekući račun da unaprede svoju zdravstvenu zaštitu.

U okviru ovog programa, koji je po prvi put omogućen u Srbiji, vlasnici Euro PLATA PREMIJA tekućeg računa Eurobanke mogu u Bel Medic-u da obave neograničen broj specijalističkih pregleda u toku godine kod lekara određenih specijalnosti.

Za dame, to su pregledi iz domena ginekologije, oftalmologije, opšte hirurgije, interne i opšte medicine sa EKG-om, dok su za muške korisnike ovog računa omogućeni besplatni pregledi kod interniste sa EKG-om, oftalmologa, opšteg hirurga i lekara opšte medicine.

U okviru ovog programa, koji je po prvi put omogućen u Srbiji, vlasnici Euro PLATA PREMIJA tekućeg računa Eurobanke mogu u Bel Medic-u da obave neograničen broj specijalističkih pregleda u toku godine kod lekara određenih specijalnosti. Za dame, to su pregledi iz domena ginekologije, oftalmologije, opšte hirurgije, interne i opšte medicine sa EKG-om, dok su za muške korisnike ovog računa omogućeni besplatni pregledi kod interniste sa EKG-om, oftalmologa, opšteg hirurga i lekara opšte medicine.

Euro PLATA PREMIJA je tekući račun koji građanima pruža niz pogodnosti, kao što su SMS obaveštenja o svim promenama na računu ili kreditnoj kartici, trajni nalog za plaćanje računa/ štednju, VISA revolving karticu bez naknade za održavanje uz mogućnost plaćanja na rate, kao i paket elektronskog bankarstva. Svi kreditni proizvodi za vlasnike ovog tekućeg računa su znatno povoljniji od standardnih u ponudi Banke, a u okviru Medifree® programa od sada im je omogućena i bolja zdravstvena zaštita.

Kako bi aktivirali svoju Medifree® uslugu, dovoljno je da vlasnici Euro PLATA PREMIJA tekućeg računa Eurobanke potpišu saglasnost u svojoj filijali. Građani koji nisu vlasnici ovog računa mogu svoj Euro PLATA PREMIJA tekući račun da otvore u bilo kojoj od 117 filijala Eurobank EFG.

„Kao Banka koja u fokus svog odgovornog poslovanja stavlja očuvanje zdravlja i zdravstvenu prevenciju, želeli smo da korisnicima Euro PLATA PREMIJA tekućeg računa omogućimo da što brže i jednostavnije urade lekarske preglede i tako im pokažemo koliko je važno očuvanje zdravlja i briga o celoj porodici. Pored toga, vlasnici ovog računa mogu imati i druge benefite, kao što su značajne uštede za sve kredite u Eurobanci“, rekao je Goran Tomić, direktor Odeljenja za poslovanje sa stanovništvom Eurobank EFG na konferenciji za medije.

Predstavljajući sve mogućnosti ovog jedinstvenog projekta, dr Jasmina Knežević dodala je da postoji još čitav niz popusta na koje mogu računati korisnici Euro Plata PREMIJA tekućeg računa. „Za sve koji žele da koriste Medifree® benefite, omogućili smo i brojne popuste na ostale usluge Bel Medic-a prilikom plaćanja Eurobank EFG karticama. Pored toga, jednake popuste ostvaruju i članovi najuže porodice vlasnika tekućeg računa, uz mogućnost otplate naših usluga na 3, 6, 9 ili 12 mesečnih rata bez kamate, ukoliko se plaćanje vrši kreditnim karticama Eurobank EFG“, reči su dr Jasmine Knežević, direktorke i vlasnice opšte bolnice Bel Medic.

Eurobank EFG u Srbiji od svog osnivanja kontinuirano ulaže u razvoj zdravstva i prevencije, kao jedan od četiri osnovna stožera programa korporativno društvene odgovornosti „Investiramo u evropske vrednosti“.

Pročitajte i ovo...