Home VestiBiznis & Finansije Novi paket „5+“ u Erste Banci

Novi paket „5+“ u Erste Banci

by bifadmin

Danas počinje promotivni period za otvaranje novog paketa „5+“ u Erste Banci, koji obuhvatapet jednostavnih proizvoda koji omogućavaju da se osnovne potrebe za finansijskim uslugama reše jednostavno i brzo. Plus u nazivu paketa odnosi se na više slobodnog vremena koje će korisnici imati ukoliko se opredele za ovu ponudu.

Promotivni period, tokom kojeg će i putem nagradne igre potencijalnim korisnicima biti ukazivano na prednosti ovog paketa trajaće naredna dva meseca. Preciznije, svi koji od 27. septembra do 5. decembra u Erste Banci otvore paket tekući račun „5+“ i na njega prebace svoja primanja, postaju potencijalni dobitnici nagrada: jednog automobila Hyundai i30 i dve hiljade platnih kartica sa po tri hiljade dinara.

Osim standardnog tekućeg računa, uz koji se mogu koristiti i čekovi, svi klijenti dobijaju besplatno VISA elektron karticu za plaćanja u zemlji i inostranstvu, opremljenu specijalnim čipom koji garantuje najviši stepen sigurnosti. U paketu je i SMS servis Novomob, pomoću kog je moguće imati uvid u stanje i promene na računu u bilo kom trenutku, kao i NetBanking, servis koji omogućava da se putem Interneta, bez dolaska u banku, bezbedno vrše sva plaćanja kao i na šalteru, od redovnih mesečnih računa do složenih deviznih uplata. Paket „5+“ čine još i devizni tekući račun i za njega vezana MAESTRO kartica, koja služi za sva plaćanja u zemlji i inostranstvu, kao i putem Interneta.

Pročitajte i ovo...