Home VestiBiznis & Finansije 20 stipendija za VIP studente

20 stipendija za VIP studente

by bifadmin

Konkurs za četvrtu generaciju stipendista kompanije Vip mobile u okviru projekta „Budi Vip student” otvoren je danas i trajaće do 31. decembra 2010. godine. Najboljih 20 akademaca očekuju sledeće nagrade: plaćena dvomesečna letnja praksa u Vipu, notebook računar HP Pro Book 4520 s, smart telefon HTC Wildfire sa 15.000 dinara kredita, tri edukativna soft-skills seminara u okviru Vip kluba, predavanje stručnjaka Telekom Austria Grupe u okviru TAG kluba, kao i mentorstvo menadžera Vipa tokom prakse i master studija.

Pravo učešća na konkursu imaju redovni studenti završnih godina osnovnih studija odabranih državnih fakulteta IT i biznis orijentacije Univerziteta u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu. Od kandidata se očekuje minimalna prosečna ocena 8 na studijama u toku prijavljivanja, odlično znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računaru, kao i upis master studija u akademskoj 2011/2012 godini.

Proces selekcije organizovan je kroz tri eliminacione faze. U prvoj fazi kandidati su u obavezi da pošalju CV i odgovore na tri postavljena pitanja na engleskom jeziku. U drugi krug prolazi 60 studenata sa kojima će biti obavljeni individualni intervjui, kada se pravi selekcija 40 kandidata koji prolaze u treći, finalni krug. Nakon završnog vikenda, stručni žiri će krajem marta 2011. godine odabrati novih 20 Vip stipendista.

Sve informacije o projektu i formulare za prijavljivanje zainteresovani studenti mogu da preuzmu na sajtu www.jasamvip.rs.

Pročitajte i ovo...