Home VestiBiznis & Finansije MasterCard i Disney strateški partneri

MasterCard i Disney strateški partneri

by bifadmin

Kompanija MasterCard i kompanije The Walt Disney Company i Euro Disney Associés S.C.A. su danas sklopili korporativno strateško partnerstvo na šest godina u Evropi, Srednjoj Aziji, Bliskom Istoku, Africi, Rusiji i Zajednici nezavisnih država. Ovo predstavlja prvo pan-evropsko sponzorstvo u domenu porodične zabave za kompaniju MasterCard, koja je poznata po sponzorstvu sportskih događaja, kao što su fudbal i golf.

Prema ovim ugovorima, kompanija MasterCard je zvanični sponzor u kategoriji platnih usluga za kompanije The Walt Disney Company EMEA & Russia (Evropa, Bliski Istok, Afrika i Rusija) i Euro Disney Associés C.S.A. Ovo partnerstvo je kompaniji MasterCard omogućilo da stvara i implementira jedinstvene promotivne mogućnosti za korisnike MasterCard i Maestro kartica u svim sferama poslovanja kompanije Disney, uključujući i igrane filmove i preko 100 Disney prodavnica širom regiona i u Diznilendu u Parizu, broj jedan turističkoj destinaciji u Evropi.

Ovim povodom, predsednik kompanije MasterCard Europe Havier Perez je izjavio: „Radujem se što ćemo blisko sarađivati sa kompanijom Disney. Sigurni smo da će magija koju Disney pruža stvoriti brojne neprocenjive mogućnosti za sve vlasnike naših kartica, uključujući i porodice sa malom decom, širi segment mladih, naše korporativne klijente i naše zaposlene. Ovo novo partnerstvo se savršeno uklapa u našu postojeću strategiju u kojoj naše sponzorske aktivnosti, bilo da je reč o sportskim sponzorstvima ili zabavnoj industriji, treba uvek da ima za cilj da pruža dragocena iskustva vlasnicima kartica“.

Pročitajte i ovo...