Home VestiBiznis & Finansije Potpisan ugovor o saradnji sa SalusBank Srbija

Potpisan ugovor o saradnji sa SalusBank Srbija

by bifadmin

Kompanija Dunav osiguranje je na 33. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se održava od 24. do 27. februara, predstavila jedinstven i inovativan projekt u oblasti osiguranja na našem tržištu, koji će realizovati u saradnji sa SalusBank Srbija – online bankom zdravstvenih podataka. Ugovor o saradnji na štandu Kompanije potpisali su generalna direktorka Kompanije Dunav osiguranje mr Milenka Mila Jezdimirović i predsednik SalusBank dr Ivano Labruna. Potpisivanju su prisustvovali Aleksandar Saša Đorđević, direktor SalusBank Srbija, Claudio Honegger, marketing menadžer SalusBank Italia, brojni predstavnici medija i javnog života u Srbiji.

Dunav osiguranje je potpisivanjem ugovora o saradnji sa SalusBank Srbija i uvođenjem novog, jedinstvenog benefit a u oblast osiguranja na srpskom tržištu, još jednom pomerila granice i proširila asortiman svojih usluga. Sve to činimo s željom da ispunimo očekivanja i pružimo kvalitetnu i maksimalnu podršku našim klijentima u svim segmentima života i rada. To je i još jedna potvrda da postižemo najbolje rezultate ne samo u našoj primarnoj delatnosti, već da intenzivno radimo i na modernizaciji svoga rada, proširujemo i stalno inoviramo asortiman proizvoda i poslovanje. To je još jedan korak u susret potrebama građana Srbije, istakla je u svom obraćanju mr Milenka Mila Jezdimirović, generala direkrtorka Kompanije Dunav osiguranje.

Salus Bank je prva banka zdravstvenih podataka u kojoj se arhiviraju lični zdravstveni podaci svakog korisnika. Vlasnik kartice “Dunav osiguranje – SalusBank”, u slučaju neophodne hitne medicinske pomoći, posedovanjem ove kartice svoje zdravstvene podatke koji su sistematizovani u bazi podataka čini dostupnim medicinskom osoblju u celom svetu.

Usluga SalusBank je bezbedna i sigurna – bazira na sertifikatu bankarskog švajcarskog sistema. Zahvaljujući ovom sistemu svaki korisnik ima virtuelni zdravstveni karton koji može redovno da ažurira gde god da se nalazi.

Specijalna sajamska ponuda za putničko zdravstveno osiguranje

Kompanija Dunav osiguranje je povodom Sajma turizma kreirala specijalnu sajamsku ponudu putničkog zdravstvenog osiguranja. U saradnji sa međunarodnom asistentskom kućom CORIS assistance, Dunav osiguranje pruža svojim osiguranicima usluge medicinske asistencije i pokriće neophodnih medicinskih troškova u celom svetu, 24 sata dnevno. S polisom putničkog zdravstvenog osiguranja, u slučaju iznenadne bolesti ili povrede, osiguranicima garantujemo pokriće troškova : ambulantnog lečenja, nabavke neophodnih lekova i medicinskog materijala, prevoza do najbliže zdravstvene ustanove, bolničkog lečenja, prevoza u zemlju, stomatološke intervencije i druge troškove koji se odnose na iznenadnu bolest ili povredu. Osiguranje se može zaključiti kao individualno, grupno (preko 10 lica) i porodično (roditelji i deca do 18 godina).

Sajamska ponuda predstavlja nekoliko pogodnosti:

  • popust od 20% na premiju putničkog zdravstvenog osiguranja – individualno ili porodično, za jedno poslovno ili turisitičko putovanje u inostranstvo koje u kontinuitetu traje do 30 dana.
  • po ceni od samo 75 eura obezbeđujemo pokriće sumom osiguranja od 35.000 evra za godinu dana, za pojedinačna turistička i poslovna putovanja, koja u kontinuitetu ne traju duže od 90 dana, za teritoriju cele Evrope, Turske i Rusije.

Pročitajte i ovo...