Home VestiBiznis & Finansije Crédit Agricole Banka postala zvaničan partner Međunarodnog poljoprivrednog sajma

Crédit Agricole Banka postala zvaničan partner Međunarodnog poljoprivrednog sajma

by bifadmin

Crédit Agricole Srbija i Novosadski sajam danas supotpisali ugovor o poslovnoj saradnji, kojim je ova banka postala zvanični-ekskluzivnipartner Međunarodnog poljoprivrednog sajma do 2013. godine.

Potpisivanju ugovora o saradnji prisustvovao je i Francois Pinchon, Rukovodilac CréditAgricole SA za istočnu Evropu.

„Novosadski sajam je vodeći poljoprivredni sajam uregion, kao što i Crédit Agricole Srbija nastoji da bude lider u agrobiznisu u Srbiji, te je ovasaradnja prirodan i očigledan izbor. Trogodišnji ugovor je najbolja ilustracija naše strateškeposvećenosti razvoju poljoprivrednog tržišta u Srbiji, a karakterisaće ga i drugi zajedničkiprojekti sa Novosadskim sajmom“ rekao je Francois Edouard Drion, predsednik Izvršnogodbora Crédit Agricole Srbija.

Ugovor o saradnji omogućiće bolje uslove za kreiranja zajedničkih akcija Novosadskogsajma i Crédit Agricole banke tokom Međunarodnog poljoprivrednog sajma, sjedinjavajućiznanje, iskustvo i posvećenost u kreiranje najboljih ponuda iz oblasti agrara, koje će bitičvrst oslonac agrobiznisu na svim njegovim nivoima: od individualnih proizvođača do velikihagro-kompanija, od primarne proizvodnje do prerađivačke industrije i glavnih snabdevačarepromaterijalom i opremom.

Na 78. međunarodnom poljoprivrednom sajmu sajmu, Crédit Agricole Srbija će sepredstaviti na svom štandu u hali 1 gde će ponuditi povoljne proizvode i uslugeza dugoročno finansiranje kako od stane banke tako i Lizing kompanije.

Pročitajte i ovo...