Home VestiBiznis & Finansije HR Experience okuplja vodeće svetske HR stručnjake

HR Experience okuplja vodeće svetske HR stručnjake

by bifadmin

Tokom HR Experience 23. maja u hotelu Holiday Inn, P.agency će ugostiti pet vodećih stručnjaka kompanija Pepsi Cola, TNT, BNP Paribas, Statoil i PWC.

Ukoliko ste se zapitali kako izgleda vođenje Ljudskih resursa u kompaniji Pepsi u vreme jedneod najvećih ekonomskih kriza svih vremena, kako se motivišu zaposleni u jednoj od šest najjačihbanaka na svetu BNP Paribas, kako se kreiraju strategije razvoja jednog od najvrednijih resursa uTNT-u, posetite HR Experience.

„Pozvali smo vodeće ljude iz oblasti HR-a da podele iskustvo i izazove sa kojima su se susretali itrendove koji vladaju na svetskoj sceni. Ideja je da organizujemo događaj u oblasti HR-a i iznovapomerimo granice kroz organizaciju ovakvih susreta stručnjaka, koji za nas nisu samo događaj, već višeod toga- Experience“, izjavio je CEO agencije “The P. world” i glavni organizator HR experience-a KostaPetrov.

HR Experience će u toku jednodnevnih predavanja, vežbi i diskusija, razmeniti sa lokalnim stručnjacimaiskustva u vezi sa poslednjim izazovima, trendovima u oblasti Ljudskih resursa, ali i posebnu pažnjuposvetiti uvek aktuelnim temama kao što su: efektno vođenje Ljudskih resursa u vreme ekonomske krize,kreiranje liderske developing strategije za kompanije, kao i motivacija zaposlenih u vreme krize isl.

Pročitajte i ovo...