Home VestiBiznis & Finansije UniCredit: Nosite banku u džepu

UniCredit: Nosite banku u džepu

by bifadmin

UniCredit Banka je lansirala novu uslugu, m banking, za klijente koji žele da uz pomoć mobilnog telefona imaju stalnu kontrolu nad svojim finansijama, i da 24 sata dnevno, sa bilo kog mesta, vrše plaćanja. Zahvaljujući ovoj inovativnoj usluzi klijenti sada svoju banku praktično nose u svom džepu.

Za sve one koji se opredele za m banking, UniCredit Banka je obezbedila promotivni period do kraja 2011. godine u toku kojeg neće plaćati mesečnu naknadu koja će nakon isteka ovog perioda iznositi 50 dinara mesečno.

Usluga m bankinga se aktivira veoma brzo, podnošenjem zahteva u ekspozituri u kojoj se i nastavlja aktivacija usluge. M banking klijentima omogućava da plaćaju sve vrste računa, kreiraju ili koriste već postojeće šablone iz elektronskog bankarstva, imaju uvid u stanje i transakcije po svim računima, uključujući i kredite, i uvid u sve transakcije putem platnih kartica, kao i da primaju korisne informacije i obaveštenja.

Rastko Nicić, direktor Direkcije za razvoj proizvoda UniCredit Banke kaže: „Klijenti koji budu koristili ovaj servis za plaćanja će imati veliku uštedu jer se nalog za plaćanje putem m bankinga tarifira u iznosu od samo 15 dinara. Pored toga, klijenti mogu da kreiraju platni nalog na bilo kom mestu, u bilo koje vreme, bez obzira na radno vreme ekspoziture.“

Pročitajte i ovo...