Home VestiBiznis & Finansije Novi direktori u kompaniji Imlek

Novi direktori u kompaniji Imlek

by bifadmin

Uprava kompanija Imlek na čelu sa generalnim direktorom Imleka Slobodanom Petrovićem je u junu 2011. godine na pozicije Izvršnog direktora i direktora operacija imenovala dva nova člana Zlatka Brzića i Tea Vujčića.

Zlatko Brzić se, nakon dugogodišnjeg angažmana u kompaniji Dukat u Hrvatskoj i Srbiji, pridružio kompaniji Imlek u avgustu 2008. na poziciji menadžment konsultanta, a na poziciju Izvršnog direktora kompanije Imlek je imenovan u junu 2011. godine. Prethodne poslovne angažmane je realizovao na poziciji direktora prodaje kompanije Dukat u Zagrebu, Generalnog direktora u kompaniji Zagrepčanka u Zagrebu i Generalnog direktora kompanije Dukat u Srbiji. Diplomirao je ekonomiju na fakultetu u Zagrebu. Oženjen je i otac dvoje dece.

Teo Vujčićse takođe nakon pozicija u kompaniji Dukat u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini pridružio kompaniji Imlek u oktobru 2008. godine na poziciji menadžment konsultanta, a na poziciju direktora operacija unapređen u junu 2011. godine. Radno iskustvo započeo je kao Senior konsultatnt AT Kearney, bio član Izvršnog Odbora kompanije Dukat (Laktalis) i Generalni direktor Dukata za teritoriju Bosne i Hercegovine. Na Harvard Business School specijalizirao menadžment i doktorirao na poljoprivrednoj ekonomiji. Magistrirao na Univerzitetu u Zagrebu. Oženjen, ima troje dece.

Pročitajte i ovo...