Home VestiBiznis & Finansije Nova osiguravajuća kuća na srpskom tržištu: Axa

Nova osiguravajuća kuća na srpskom tržištu: Axa

by bifadmin

Predstavnici osiguravajuće kuće AXA najavili su da do 2013. godine nameravaju da se što bolje pozicioniraju na srpskom tržistu, a da do 2015. godine bude među prvih pet osiguravajućih kuća.

Kako je najavio generalni direktor AXA osiguranja za region Antonio Markiteli na jučerašnjoj konferenciji za novinare povodom dolaska na srpsko trziste i otvaranja prve ekspoziture u Makedonskoj ulici, u Beogradu će biti centar za nadgledanje i širenje poslova AXA osiguranja u regionu.

Kompanija „AXA Neživotno osiguranje“ dobila je dozvolu rad od Narodne banke Srbije za obavljanje poslova neživotnog osiguranja i na taj način je grupa „AXA“ proširila svoju ponudu klijentima u Srbiji.

„Zadovoljni smo vešću da smo dobili dozvolu za rad za neživotno osiguranje. Kompanija „AXA“ ima jedinstvena iskustva iz oblasti osiguranja imovine i odgovornosti, koja je stekla u velikom broju zemalja. Namera nam je da iskoristimo stručnost i znanje, kako bi klijentima u Srbiji ponudili najbolje proizvode i usluge za osiguranje domova, vozila i ostale imovine, kao i sigurnost na putovanjima“, rekao je Antonio Marchitelli.

AXA osiguranje u Srbiji je deo međunarodne grupe AXA.

Pročitajte i ovo...