Home VestiBiznis & Finansije Abnormal i prijatelji u prostoru galerije O3one

Abnormal i prijatelji u prostoru galerije O3one

by bifadmin

Agencija Abnormal organizovala je novogodišnji koktel pod nazivom „Abnormal i prijatelji“ u prostoru galerije O3one. Uz pomoć kompanije Canon i brojnih sponzora, otvorena je i izložba fotografija koje su nastale kao rezultat saradnje agencije Abnormal, fotografa Srđana Kalinića i pozitivne energije glavnih aktera – prijatelja agencije

Novogodišnja atmosfera sastavni je deo svake fotografije, a svi prisutni imali su priliku da uživaju i u projekciji kratkog filma „Behind the Abnormal scene“, koji dočarava originalni pristup, potpunu posvećenost i druženje svih učesnika projekta, ali i malog umetničkog iznenađenja za sve goste.

„Abnormal je mlada agencija kojoj je početnički cilj bio da radi ‘svakidašnje poslove na nesvakidašnji način’. U tome za sada uspevamo i želja nam je bila da na kreativan način to i dočaramo. Fotograf Srđan Kalinić nas je podržao u tome i izašao nam u susret za svaku ideju i to zabeležio na njemu jedinstven način. Svi akteri su prijatelji, saradnici, kolege agencije. Krupnim koracima ulazimo u 2012. i želimo da u istom stilu, ali većem obimu nastavimo sa radom“ rekla je Jelena Matić, Account Director reklamne agencije Abnormal.

„Canon je partner vrhunskih svetskih fotografa, a svojom EOS serijom nedavno je napravio i prve korake u svetu filma. Drago nam je da i domaći fotografi prepoznaju upravo Canon opremu kao najadekvatniju za svoj rad i radujemo se aktivnoj saradnji sa modnim fotografima. Sve fotografije na izložbi napravljene su Canon 5D Mark kamerom i odštampane su na Canon imagePROGRAF iPF8300S štampaču“ rekla je Katarina Mitrović, predstavnica kompanije Canon.

Kompanija Canon konstantno ulaže u istraživanje i razvoj, kako bi došao do najpotpunijih i najinovativnijih proizvoda i usluga koje zadovoljavaju kreativne potrebe potrošača – kako amatera tako i profesionalaca. Sa sedištem u Tokiju, Canon je lider na polju profesionalne i potrošačke opreme za sliku i informacionih sistema, a široki spektar proizvoda obuhvata i mašine za kopiranje, inkdžet i laserske štampače, aparate, video opremu, medicinsku opremu i poluprovodnu-proizvodnu opremu. U Evropi, Canon obuhvata regionalne poslove prodaje i marketinga za korporaciju Canon, sa predstavništvima u 116 zemalja i preko 11.000 zaposlenih u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi (EMEA regionu).

Pročitajte i ovo...