Home VestiBiznis & Finansije Erste Banka: Peti konkurs za nove članove Kluba 27

Erste Banka: Peti konkurs za nove članove Kluba 27

by bifadmin

Po peti put, Erste Bank a.d. Novi Sad raspisuje konkurs za nove članove Kluba 27, kroz koji je uprethodne četiri godine podržano 36 talentovanih i kreativnih mladih ljudi, ukupnim fondom nagradaod 3,4 miliona dinara. Žiri će ove godine umesto tri, dodeliti četiri glavne nagrade, jer je oblastumetnosti podeljena na dve, odvojene potkategorije. Samim tim, Erste Banka će ove godine nagraditi16 mladih talentovanih ljudi, nagradnim fondom koji je povećan za 200.000 dinara, na ukupno1,4 miliona dinara.

Svi koji imaju od 16 do 27 godina, postižu izuzetne rezultate u oblastima kojima se bave, podstičuuključivanje drugih u te oblasti i šire pozitivan uticaj, imaće priliku da dobiju javno priznanje i nagradu u jednoj od tri oblasti:

Prirodne nauke i tehničko-tehnološka oblast – fizika, hemija, biologija, medicina, veterina,matematika, informatika, farmacija, mašinstvo, elektrotehnika, arhitektura i sl.

Umetnost, i to: a) slikarstvo, vajarstvo, dizajn, kostimografija, film, fotografija i dr. ib) pozorište, gluma, muzika, ples i dr.

Društvene i humanističke nauke – istorija, filologija, pravo, ekonomija, političke nauke,filozofija, književnost, novinarstvo, socijalni rad, psihologija i sl.

Zainteresovani mogu da se prijave od 26. decembra 2011. do 24. februara 2012. godine,popunjavanjem formulara na Internet portalu www.superste.net, koji je Erste Banka pokrenula kako bipodstakla okupljanje, upoznavanje i razmenu iskustava mladih talentovanih ljudi.

Nakon utvrđivanja ispravnosti pristiglih prijava, stručni žiri će napraviti uži izbor od po deset prijavljenihkandidata iz svake oblasti. Žiri će zatim odabrati po jednog pobednika/pobednicu iz oblasti prirodnihnauka i tehničko-tehnološke oblasti, kao i na polju društvenih i humanističkih nauka.

Pročitajte i ovo...