Home VestiBiznis & Finansije Na HR Experience dolaze stručnjaci iz Diznilenda i Er Fransa

Na HR Experience dolaze stručnjaci iz Diznilenda i Er Fransa

by bifadmin

Još nekoliko nedelja deli nas oddrugog „HR Experience“-a na kojem će vamHR stručnjaci kompanija Disneyland Paris, DHL Worldwide Network NV, Hewlett Packard AB, Air France, eBay and PayPal, BP Europe, Gazprom International, Cargill, Nomura, Marriott International pomoći da povećate produktivnost i efikasnost u preduzeću, da saznate nove taktike povezivanja zaposlenih i pomognete im da ispune puni potencijal.

Stručnjaci globalnih giganata predstaviće i najnovije trendove, izazove i svoja iskustva rada u oblasti Ljudskih resursa za jedne od najuspešnijih brendova današnjice. Događaj organizuje agencija The P. World, a ekskluzivni partner је „Asocijacija HR Profesionalaca“.

„HR Experience“će se održati 26. marta 2012. godine u hotelu Zira u Beogradu, a na njemupredavanje će održati i predstavnik kompanije Air France koja je među najstarijim avio kompanijama i prevezla je milione putnika od osnivanja 1933 godine. Iz nauspešnijeg projekta fabrike snova Disneyland-a dolazi predstavnik njihovog ogranka Disneyland Paris, koji se rangira kao najposećenija turistička destinacija u Evropi i upošljava 14 500 radnika.

Pročitajte i ovo...