Home VestiBiznis & Finansije U Beograđanki otvoren Merkator

U Beograđanki otvoren Merkator

by bifadmin

Danas je u centru Beograda, na oko 2.500 kvadratnih metara otvoren Mercator Premium Supermarket „Beograđanka“. U ponudi od 12.000 artikala, nalaze se ekskluzivne linije poznatih svetskih i domaćih brendova, koje ispunjavaju zahteve kupaca sa istančanim ukusom.

U novootvorenom Premium Supermarketu potrošači će moći da kupe sve od egzotičnog voća, povrća i svežih salata, do proizvoda sa odeljenja prirodne kozmetike, što će omogućiti potpuno nov doživljaj kupovine. Specifičnost ponude čini više od 220 organskih artikala, među kojima su i najnoviji vegetarijanski hlađeni proizvodi, 160 artikala sa oznakom dijetetski proizvod, 90 bezglutenskih kao i 220 makrobiotičkih proizvoda. Raj za gurmane predstavlja ponuda odeljenja delikates proizvoda i veliki izbor austrijskih, italijanskih, holandskih i praških sireva. U Mercator Premium Supermarketu, u odeljenju Vinoteke, nalazi se više od 500 etiketa najkvalitetnijih vina najpoznatijih vinskih regija. Veliki izbor najfinijih ručno pravljenih čokolada, belgijskih pralina, baš kao i torte i kolači koji su eksluziva najpoznatijih svetskih poslastičarnica, obradovaće sve sladokusce.

Kao posebna usluga kupcima je omogućeno i naručivanje potrebnih namirnica telefonskim putem ili elektronskom poštom, kao i dostava na kućnu adresu i besplatan prvi sat parkiranja za svaku kupovinu preko 5.000 dinara.

Radno vreme objekta je svakog dana, uključujući i nedelju, od 7 do 23 sata.

Pročitajte i ovo...