Home VestiBiznis & Finansije Dunav osiguranje odobrava popuste za putničko zdravstveno osiguranje

Dunav osiguranje odobrava popuste za putničko zdravstveno osiguranje

by bifadmin

Povodom 27. Sajma zimskih sportova, turizma i rekreacije EXPO ZIM 2012, Kompanija Dunav osiguranje je pripremila specijalne uslove za zaključivanje polise putničkog zdravstvenog osiguranja (PZO).

Svi osiguranici koji u periodu od 6. decembra ove do 31. januara 2013. godine zaključe polisu PZO za jedno poslovno ili turističko putovanje u inostranstvo, koje u kontinuitetu traje do 30 dana, stiču pravo na popust od 10% na premiju PZO.

Ukoliko se istovremeno sa zaključivanjem polise putničkog zdravstvenog osiguranja zaključi i polisa o osiguranju lica od posledica nezgode, ostvaruje se popust od 20%.

Osiguranici koji zaključe polisu putničkog zdravstvenog osiguranja u promotivnom periodu, pod povoljnim uslovima mogu da zaključe i:

osiguranje pomoći na putu sa 80% popusta na premiju osiguranja;

osiguranje građevinskih objekata (nastanjenih stanova i kuća) od opasnosti požara i nekih drugih opasnosti sa 10% popusta na premiju osiguranja;

osiguranje stvari domaćinstva(od rizika požara i nekih drugih opasnosti) sa 10% popusta na premiju osiguranja.

Detaljnije informacije zainteresovani mogu da dobiju besplatnim pozivom Kontakt centra Kompanije na broj 080 386 286, na www.dunav.com ili u preko 600 poslovnica Dunav osiguranja širom Srbije.polise

Pročitajte i ovo...